moj neurolog nije tako reagovao, sta vise, pomogao mi je da sredim papirologiju za uput, kada je stvar sa uputima tek kretala i kada su se njegov sef i kolege na odeljenju izricito protivili, stim sto su na moju srecu, dobili natuknicu od nadredjenih da ne smeju da budu prepreka ali su i pored toga bili veoma spremni da na svaki nacin opstruisu. on mi je tada veoma pomogao.
i sta cemo sada, neurolozi i jedna i druga strana? ko je sada "stoka sujetna"?
reci cu ti sta cemo: necemo ih nazivati takvim nazivima!
sasvim razumem tvoj gnev, veruj mi, nista ne postizemo dozvoljavajuci sebi gnev, stavise, odmazemo jer gnev je losa emocija koja samo crpi snagu, no, to je stvar tvog licnog izbora.
sasvim druga stvar je javno vredjanje kao posledica gneva! to ovde ne moze, niti bilo gde jer jedna je stvar u zatvorenoj grupi tako nesto reci, tj. napisati, a druga na javnom forumu.
takav stav i kvalifikacija samo pomaze onoj grupi koja zeli da dezavuise CCSVI teoriju.
meni je uradjena intervencija u nisu i svaki dan osecam blagodeti toga i presretan sam zbog toga!
upravo zato ti ne mogu precutati to sto si napisao jer takve ispade koriste oni koji bi, na svu srecu bezuspesno, da to proglase sarlatanstvom
ne smemo zbog uskogrudosti te grupe, dozvoliti sebi da padamo u vatru i podlezemo niskim instiktima i time ih jos vise hraniti jer CCSVI teorija i intervencija je nesto sto najvise pomaze obolelima od ms.
najprirodnije je da prvenstveno mi oboleli pomazemo da se ona dalje usavrsava i ispituje!