Bobocko, neznam koji si i sta si, nemozes mi zabraniti da pisem sta mislim.
Ja još manje znam za tebe "koji si i šta si", a, pošteno i ne zanima me baš. Niko ti ne brani da pišeš šta god hoćeš, jedino što ne shvatam u čemu je problem, tj. šta ti tačno hoćeš. Iz načina na koji pišeš zaključio sam da nisi iz Srbije (verovatno Makedonije), tj. nisi gradjanin Srbije. Intervencija se obavlja u Srbiji, u KC Niš. Logično je da prednost tom prilikom ima Niš i niški okrug. Ni ja nisam iz Niša, ali mi je logično da prednost u odnosu na mene imaju Nišlije. Ako mi se to ne svidja, stoje mi na raspolaganju ostali KC u Srbiji, a naročito onaj kome ja "pripadam". Dakle, sasvim mi je u redu da prednost u KC Niš imaju Nišlije, pa "ostatak" Srbije, pa stranci, pa...
Uz to, pozvano je 15-20 ljudi od par stotina njih, tako da mi nije jaso zašto je nepravda što ti nisi medju tih 15-20. Ili da nekom otkažu poziv, a umesto njega pozovu tebe???
Takodje, kažeš da ti i neodgovara da te sada pozovu???!!!! Pa šta ustvari hoćeš?
P.S. Možda je za tebe sve počelo ovde, ali za mene koji sam mnogo ranije čitao o Zamboniju ta tvoja izjava zvuči više nego smešno.
Dakle, čekam svoj red i ne zavidim onima koji će sve to završiti pre mene.