Autor Tema: Novooslobodjeni!  (Pročitano 105999 puta)

Van mreže Maka

• Član
  • **
  • Pol: Žena
Odg: Novooslobodjeni!
« Odgovor #75 poslato: Jul 27, 2010, 02:46:38 posle podne »
Papirologija.
Da bi ona, kao obican lekar opste prakse mene uputila na bilo koji dalji pregled mora da ima razlog za to. Sta ja njoj da kazem? Osecam da su mi vene malo slabijeg protoka. Posebno leva jugularna...
To nije u njenom dometu. Kao kada mi je povecan secer u krvi pa me posalje kod specijaliste. Ona nema na osnovu cega, po knjigama i zakonu, da me salje kod vaskularca.
A svi su zaplaseni i rade samo po p.s.-u.

Ja nju razumem, ali hocu u Nis!

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #76 poslato: Jul 27, 2010, 03:05:08 posle podne »
ti razumes nju, ali ona ne razume tebe , a trebalo bi obratno

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Pol: Muškarac
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #77 poslato: Jul 27, 2010, 03:37:47 posle podne »
ti razumes nju, ali ona ne razume tebe , a trebalo bi obratno
:ok:

Van mreže Fox

• Član
  • **
« Odgovor #78 poslato: Jul 27, 2010, 03:39:30 posle podne »
@Bencio,

ne mislim da cu imati problem kod lekara opste prakse. Pitala sam te sta da napise zbog komisije da se sa njima ne bih natezala. Mislim da je dobar tvoj savet svima koji imaju problem sa uzimanjem uputa u DZ da promene lekara (to je bar lako). Majka mi je uzimala nedavno neke lekove (posto ni ja ne idem vec duze vremena u DZ jer tesko hodam), moja doktorka je bila na godisnjem pa je otisla kod zamene (mladja lekarka) koja je sve znala o CCSVI i pozelela mi da mi uskoro bude bolje.

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Dg: MS
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #79 poslato: Jul 27, 2010, 03:55:40 posle podne »
@Maka
  Mako, imas ono pismo sto su niski doktori napisali i savetovali nas da uz pomoc njega od lekara opste prakse trazimo upute za Nis. Iskopiraj ga, pa doktorki pod nos, pa da vidimo kako ce da pobije autoritete.
 p.s. Tu je i potpis neurologa, ako bas zapne :)

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #80 poslato: Jul 28, 2010, 09:05:14 pre podne »
To pismo mi je Jelena iz nIsa poslala.
Ja bi trebalo negde sredinom septembra da idem za Nis, pa cu po uput ici tek za dvadesetak dana. Mislim da ce mi dati uput uz taj papir, ali sta cemo sa komisijom to ne znam.
Koliko sam shvatila, niko do sada nije prosao komisiju. Svi su uradili intervenciju bez papira.
Bezveze je da lekari iz Nisa rade intervencije u slobodno vreme, kao da nemaju nista pametnije i da ih niko ne placa za to.

@Asja
Imaju rigorozne kontrole papirologije. I uvek stradaju posteni, sto ona jeste.
I ja uvek radim sve po pravilima, zato ne ocekujem od drugih da ih krse. Zato je razumem.

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #81 poslato: Jul 28, 2010, 09:16:18 pre podne »
@Asja
Imaju rigorozne kontrole papirologije. I uvek stradaju posteni, sto ona jeste.
I ja uvek radim sve po pravilima, zato ne ocekujem od drugih da ih krse. Zato je razumem.
znam mako, ali ona je lekar, kao i njene kolege, zar nije logicnije da catama koji joj kontrolisu papire kaze "ne moze tako", nego tebi kao pacijentu?

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Dg: MS
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #82 poslato: Jul 28, 2010, 11:09:24 pre podne »
@Maka
Mako, pa isto pismo "prilozi" uz uput za Nis. Koliko znam Bandja je bez problema uzeo i overio uput (iako mu jos ne treba :)).

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #83 poslato: Jul 28, 2010, 11:20:44 pre podne »
@ Peca
Pitaj Bandju gde je predao. I da li je bilo regularno ili preko nekog poznanstva. Ja necu jos nista jer mi je rano. Uput traje mesec dana, a nece mi trebati jos 1,5 mesec. Dogovorila sam se sa Jelenom da ga uzmem krajem avgusta.

Van mreže Jelenko

• Član
  • **
  • nista se ne mora, a i sto se mora, ne mora odmah!
« Odgovor #84 poslato: Jul 28, 2010, 11:34:01 pre podne »
Ja imam problem da dobijem taj Nis! Zovem celo pre podne ili zvoni al nema odgovora ili je zauzeto. Zovem sa fiksnog i sa mob. za slucaj da nece da se jave nama sa oznakom 013! Al nista.

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #85 poslato: Jul 28, 2010, 12:03:37 posle podne »
A zasto se ne bi javili onima sa 013!?!?

Van mreže Anaid

• Član
  • **
  • Dg: Always look on the bright side of life
« Odgovor #86 poslato: Jul 28, 2010, 12:06:03 posle podne »
Ja sam vec negdje pisao,da sam dan nakon sto je izasao email i broj telefona od Jelene,poslao mail i odmah ujutro dobio odgovor...nisam uopste zvao.Poslije samo poslao svoj broj telefona i to je to.Izgleda da svi koriste telefoniju pa je problem  ::)

Van mreže Jelenko

• Član
  • **
« Odgovor #87 poslato: Jul 28, 2010, 12:12:23 posle podne »
Zbog baksuznog broja  :a21m:

Van mreže Vila

• Član
  • **
  • Ako hoces da pobedis,ne smes da izgubis :DDD
« Odgovor #88 poslato: Jul 28, 2010, 12:37:42 posle podne »
Anaide molim te ajde napisi opet email od Jelene jer i ja ne mogu telefonskim putem da cujem jer se niko ne javlja.HVALA.

Van mreže Jelenko

• Član
  • **
« Odgovor #89 poslato: Jul 28, 2010, 12:47:11 posle podne »
Evo ja imam ovaj  j.stankovic85@yahoo.com
 :m1:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.