evo leskijev izvestaj ,,,okacen na fb
E konacno da ''uhvatim'' malo vremena da napisem svima kako je bilo u Nisu juce, 16. juna 2010.
Intervencija je uradjena na tri obolela od MS-a, Radmila, ja i Nenad.
Radilo se snimanje doplelerom, magnetna rezonanca sa kontrastom i flebografija, odnosno angio plastika. Kolor dopler je radila dr. Vesna, u sedecem polozaju.
Za razliku od snimanja u Angiu, ona je kod mene videla i pronasla suzenja u jugularnoj veni i sa leve strane, u korenu vratnog dela.
Samu proceduru je uradio dr. Petar Bosnjakovic. Zahvat nije trajao vise od 40 minuta.
Ekipa koja je radila je veoma uigrana, kao formacija komandosa. Inace veoma su prijatni i u toku rada se slusa muzika

)))
Dr. Vesna, kao verovatno najveci strucnjak kod nas,i opet veoma prijatna osoba, je veoma zauzeta sa radom na dijagnostici i na ostalim pacijentima KC Nis.
Moram da pohvalim i Anu, Radmilinu mladju cerku, koja je vodila racuna o nama i pre i posle procedure.
Ekipa koja radi sa pacijentima obolim od MS-a ide na godisnje odmore naizmnicno, tako da se sam rad NE PREKIDA.Procedure se nastavljaju ovim tempom negde do polovine jula, kad ce da se krene jacim tempom. Za sada se radi sa 4-5 pacijenata nedeljno, od polovine jula ce da se radi na 4-5 pacijenata dnevno.