Dragi prijatelji, zahvaljujuci Vama i vasoj nesebicnosti preko ovog foruma sam dosao do E-maila dr Sase Zivica. Stupili smo u kontakt do duse iz treceg puta i evo sta mi je doktor odgovorio:
Postovani Branko,
verujem da sam odgovorio na Vas mail ali zasto on nije stigao kod vas neznam!
U svakom slucaju, ubacio sam Vas u spisak zainteresovanih i sigurno cete biti primljeni u KC Nis za dijagnostiku i tretman.
Molim Vas samo za malo strpljenja jer ocekujemo start studije krajem marta ili pocetkom aprila. Javicu Vam se cim imam sve kompletne podatke kako bi se dogovorili za Vas dolazak u Nis.
S postovanjem dr Sasa Zivic
PS: ne zamerite kolegi neurologu! Mnogi ne stignu zbog svojih obaveza da budu u toku sa desavanjima u svetu a drugi pak ni sa desavanjima i u svojoj zemlji!
From: B.T.
Subject: B. T. za MS
Uvazeni dr Zivicu!
Sa duznim postovanjem obracam vam se i po treci put u nadi da cete mi bar ovoga puta odgovoriti. Zivim u Beogradi. Imam 51 god. Bolujem od MS-a 19 god.Tok moje bolesti je oznacen u pocetku kao benigni. Vremenom je presao u RR tok. Ali od kada su me penzionisali stanje mi se pogorsalo pa sada, zadnje dve god. idem uz pomoc stapa i uz pridrzavanje za nekoga. Uglavnom mi je popustila samo leva strana, dok mi je desna str. tela u redu. Po zanimanju sam bio Prof. za fizicku kulturu. Dobrog sam opsteg zdravlja. Postovani dr Zivicu, posto sam JAKO zainteresovan za ovu novu teoriju o CCSVI, u koju zaista zelim svim srcem da verujem, MOLIM VAS da mi odgovorite da li oupste i kako mogu doci do VAS?
Kada sam svoga neurologa danas pitao sta o tome misli, zamislite odgovor jednoga doktora koji mi je same iz poluokreta rekao: "Budalastina". Zamislite moje zaprepasceje!? Zato Vas jos jednom molim da mi odgovorite kako da udjem u Vas program, pa kad sve prodje da odem i da mu pokazem sta je budalastina. Dragi i postovani dr Zivicu, redovno posecujem sajt Hendi drustva i citam sta odgovarate pojedincima i vdim da im redovno odgovarate, pa me cudi zasto meni niste! U nadi da cu i ja cuti od Vas dobre vesti, primite najsrdacniji pozdrav!
Dragi prijatelji, iz ovoga se moze videti da ne treba paniciti ni trcati da se koje-gde obavljaju snimanja, jer ce oni tamo inace sve uraditi. Bez panike, prijavljujte se svi zainteresovani i naoruzajmo se strpljenjem, pa kad nas pozovu. Ne treba im previse ni dosadjivati. Ovo je sasvim jasno i nedvosmisleno. Samo hrabro, pa sta imamo da izgubimo, osim mozda samo da dobijemo! Sve Vas jos jednom pozdravljam i volim.