Na stranu naše želje, ali da li stvarno mislite da bi se neki neurolog (ne samo dr Neša) oglasio na osnovu internet pisanja? Ja ne verujem u to. Možda bi mi u lice i rekao šta misli o tome ali sigurno ne za neki internet forum.
Sklerozice, nisam nista lose mislila, isto kao sto moja kuma prati medicinska istrazivanja u kanadi, logicno mi je da ce i ovo istrazivanje doci do dr. Nese, ne kao internet pisanje, vec kao izvod iz istrazivanja.
Svaka pouzdana informacija bi svima nama ovde znacila. Ja cu preneti pouzdane informacije cim ih dobijem.
Znam da ima raznih ljudi na internetu koji umeju da zakomplikuju kada pokusavas da uradis nesto dobro (ocigledno je iz vasih postova da se akcija iskomplikovala bez razloga)
Iako mi se milion puta obilo u glavu, ne umem drugacije neko iskreno, otvoreno i od srca. Zato mi je i palo na pamet da bi neki lekar podelio informaciju da je ima, bila ona objavljena na internetu, u novinama ili na treci nacin.
Postoji grupa na FB:
http://www.facebook.com/pages/CCSVI-in-Multiple-Sclerosis/110796282297?ref=ssMoje je iskustvo da je FB zgodan nacin za brzo prenosenje informacija. Neko ce znati nekoga ko zna nekoga....
Mozda da se napravi nasa grupa, pandan ovoj?