Našla sam varijantu da se ova priča objavi i na
Blogu B92. Jedan od autora će je objaviti kao svoj blog. Ja ću danas i sutra sve da složim (da potkrepim linkovima - moram da napravim neku selekciju, ima ih mnogo... ne može sve). Namerno sam planirala da se blog objavi posle vikenda - ne znam da li pratite taj portal, ali vikendom je uglavnom zatišje - manje se čita.
Pokušaću da sredim i da se nađe na
naslovnoj stranici sajta B92 (u boksu gde se uvek nalaze po dva odabrana bloga koja ostaju po nekoliko sati), kao i na stranici
Sve vesti (boks gde se uvek nalazi po pet odabranih blogova, tu može da traje i duže od vremena na naslovnoj sajta).
Eto... a sugerišem vam da se (ako već niste) registrujete i kad blog bude otvoren učestvujete u diskusiji. Tamo bloguju i komentarišu ljudi raznih fela - ima lekara, biologa, farmaceuta... rasutih po svetu - mislim da se može očekivati i opipljivija diskusija.
Svaki blog je otvoren za diskusiju 7 dana, posle čega se automatski zaključava i ostaje u arhivi. Dok bude otvoren, sa 1. strane će se pomerati na dole (pa na 2. 3. 4... stranu), a kojom brzinom, zavisiće od toga koliko će biti novih blogova - hronološki se ređaju i pomeraju. Verujem da može dugo da ostane što više u vrhu, pretpraznično je raspoloženje, mnogi putuju, već slave... pa će verovatno autori manje da se bave pisanjem.
Eto, dragi moji... nema predaje.

F O R Z A ! (ovo u čast dr. Paola Zambonija)