Bila sam u N.Sadu i u sredu krećem sa pulsnom 6 dana,pa u ponedeljak posle 6-te će videti da li da nastavi u zavisnosti kako odreagujem,ako ne budem odreagovla na pulsnu onda će mi uključiti plazma ferezu.Jer prvo što je rekao kad me video je bilo "Ti nisi tako hodala".Rekla sam mu kako sam bila letos jedva pokretna i da mi pulsna nije ništa pomogla,ali izgleda da je tada 5 dana pulsne bilo jako malo.Kako god rekao je da će pokušati sve,da utvrdi šta je kod mene tačno još sem ms-a i da to kontroliše.(tražio je da mu donesem sve nalaze i papire koje imam)
Koliko god sam ja pričala da sam "dobro" ipak nisam.Ravnoteža je loša i kaže da ne mogu lečiti nju,več osnovnu bolest zbog koje je ravnoteža loša.
Injekciju Diprophos koju sam primila pre mesec dana,po nalogu dr iz dz,samo je odmahnuo glavom glavom i rekao ovo nije za tebe uopšte.
Pre uključivanja pulsne će izvaditi krv da se vidi da li sam potencijalni dobitnik i Devicove bolesti,a ona krv zaleđena pre dve godine će biti poslata uskoro da se vidi da li imam Miopatiju i Kalonopatiju.Koliko ću čekati na to ne znam,reče da bi trebalo i u Bgd-u to početi da rade.
Radiće mi EMNG i još neki pregled oka,koji zaboravila sam.

Uglavnom nadam se da ću odreagovati na pulsnu ovaj put.