Autor Tema: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?  (Pročitano 802470 puta)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Odg: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?
« Odgovor #1425 poslato: Februar 11, 2010, 07:20:03 posle podne »
A gore pendrek.  :)hah

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #1426 poslato: Februar 11, 2010, 07:21:29 posle podne »
"Pa jel lažu ovi iz celog sveta što su bili u Poljskoj", pitam ja, kažu ne lažu, ali sve je to samo spontano poboljšanje...

a nisu čuli za Poljsku?  ](*,)

Van mreže Tosh

• Član
  • **
« Odgovor #1427 poslato: Februar 11, 2010, 07:21:41 posle podne »
Tosh bre, daj taj puni izveštaj. Nemo nas pečeš na tihoj vatri.
sve se nadam da će Seka to naširoko, a ja da dopunim posle  :P 
znaš onu pesmu brejkersa: "rođen lenj, rođen lenj..." ili tako nekako :)hah

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #1428 poslato: Februar 11, 2010, 07:22:37 posle podne »
sve se nadam da će Seka to naširoko, a ja da dopunim posle  :P 
znaš onu pesmu brejkersa: "rođen lenj, rođen lenj..." ili tako nekako :)hah

Ma daj bre, piši. Ono njeno kerče pravi opstrukciju.

Van mreže Maka

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #1429 poslato: Februar 11, 2010, 07:23:24 posle podne »
Idi Bane :)hah
Ne, mislim na napad na njih. Sa ledja.

I mislim da definitivno moramo da nadjemo neke radiologe i vaskularce. Od ovih nema vajde. A Hipokrat se verovatno prevrće u grobu.

Van mreže amia

• Član
  • **
  • Noli turbare circuloc meos
« Odgovor #1430 poslato: Februar 11, 2010, 07:24:02 posle podne »
Da li je moguce da odbija nacisto tu metodu,,,
u izjavi "Politici"nije delovalo tako ...doduse nije ni bila za
nit' smrdi ,nit' mirise :o

Van mreže bandja

• Član
  • **
« Odgovor #1431 poslato: Februar 11, 2010, 07:24:07 posle podne »
A gore pendrek.  :)hah

nesme niko da te pipne znas koji bi to skandal bio da panduri udare na invalide..........

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #1432 poslato: Februar 11, 2010, 07:24:52 posle podne »
I mislim da definitivno moramo da nadjemo neke radiologe i vaskularce. Od ovih nema vajde. A Hipokrat se verovatno prevrće u grobu.

Hipokrat je odavno dobio glogov kolac od svojih učenika i više se ne prevrće.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #1433 poslato: Februar 11, 2010, 07:25:47 posle podne »
nesme niko da te pipne znas koji bi to skandal bio da panduri udare na invalide..........

Ma važi matori. Pošto nisam u kolicima, ja nosim snimak sa MR pa ću da mašem sa njim kao sa zastavom.  :)hah

Van mreže bandja

• Član
  • **
« Odgovor #1434 poslato: Februar 11, 2010, 07:35:32 posle podne »
tako je i 2007 god.ispred vlade,digli tudju negu za 100%invalide a nama obecali,zeznuli nas izbori i posle treba jovo nanovo..........

Van mreže leski

• Član
  • **
« Odgovor #1435 poslato: Februar 11, 2010, 07:41:15 posle podne »

](*,)Ja postujem linkove svaki dan na sve nacionalne televizije. Obicno ide I propratno pismo koje sam postavio I ovde. Danas sam prosledio samo linkove I evo, dobio sam odgovor. Mislim sa foxa

Poštovani Milorade,

Bilo bi lepo da umesto par praznih mailova sa sa linkovima pošaljete i
obrazloženje, jer zaista nemam vremena da gledam svaki link ponaosob, ovako
bi skratili vreme i prosledila bih Vaše mailove kompetentnoj osobi ili
redakciji.
Srdačan pozdrav,

Sonja Martić
PR služba
 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #1436 poslato: Februar 11, 2010, 07:51:53 posle podne »
Ne mogu da verujem da sam opet zaspao, a ovolika dešavanja. Hoću da se zahvalim ljudima koji su skupili hrabrosti i nerava da se pojave danas tamo, a što se tiče ova dva predstavnika onog ******** legla u dr Subotića..., polako samo da se rasanim, pa će biti ovde dosta posla za brisanje mojih komentara!

Van mreže leski

• Član
  • **
« Odgovor #1437 poslato: Februar 11, 2010, 07:52:21 posle podne »
cena u Poljskoj je 7000 evrica. Bila je 2000..... za poljake je i ostala 2000, za strne drzavljane 7000

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #1438 poslato: Februar 11, 2010, 07:54:26 posle podne »
polako samo da se rasanim, pa će biti ovde dosta posla za brisanje mojih komentara!

Bolje navuci rukavice. ;)

Van mreže Seka

• Član
  • **
« Odgovor #1439 poslato: Februar 11, 2010, 07:56:26 posle podne »
Dr Drulovic je sazvala sastanak u Udruzenju,posle simpozijuma neurologa koji je odrazan u Hamburgu,gde su razgovarali na temu rada Centara za edukaciju obolelih od MS-a i njihovih rodjaka,cime je i zapocela izlaganje...takvi centri postoje sirom Evrope,ali nije nam davala laznu nadu,ne mozemo se nadati uskoro jednom takvom Centru i kod nas,valjda zbog deficita budzeta  :P...Necu duziti o tome jer vas taj deo price sigurno ne zanima, kao sto  nije ni vecinu prisutnih...
Cim je doktorka zavrsila pocetna izlaganja,Tosh je krenuo  sa unakrsnim ispitivanjem,prvo je poceo sa manje vise uobicajnim pitanjima vezanim za MS, a onda je rekao CCSVI ? :a21m:
Moje sumnje su bile opravdane,tada sam bila sigurna da se znamo od negde ;D
Naime,nisam stekla utisak da  Dr Drulovic negira Zambonijevu teoriju,upoznata je sa njegovim istrazivanjem...cak sta vise jako ceni Dr Zivadinova i smatra njegov rad relevantnim,ali ne toliko upoznata da zna da su juce izasli prvi rezultati njegovog istrazivanja i da  se ovakvi pregledi i zahvati rade i u Poljskoj,Bugarskoj....Dr Zambonija ne poznaje,ali ce u aprilu ,ako se ne varam nacelnik Centra za MS ( iz FERARE!) doci u Beograd,pa ce imati vise informacija o Dr Zamboniju,te da je potreban drugaciji pristup ovim istrazivanjima u odnosu na 65 ispitanika(istrazivanja na vecoj grupi) da bi se smatralo naucno relevantnim.
Na pitanje,kako oni ne reaguju kad je u velikom procentu primecen CCSVI kod obolelih ,Dr Stojiljkovic je rekao da je oduvek poznato da oboleli od MS-a imaju "plakove" ,ostecenja na venama (ovo stvarno ne umem da ponovim,ne hvatajte me za rec) te da ne trebamo uzimati zdravo za gotovo,dok se ne zavrse ispitivanja i da bi oni najvise voleli da je to nacin lecenja bar za one sa RRMS.
Sve u svemu, ja nisam razocarana,ali za sada ne vidim da oni planiraju da rade na CCSVI,ali to uostalom spada u domen vaskularaca.
Tosh je danas stvarno bio  junak dana,u jednom momentu neupuceni u vaznost onoga o cemu on prica su mu oduzeli rec i rekli kako internet zaglupljuje ljude ](*,) sto je doktorka demantovala ;)) ali nije imala zelju(pretpotavljam ni vremena)da primi meil sa vise informacija o Liberation therapy,a sto je najbitnije,Toshu ne fali ni jedna dlaka sa glave :)
Od novina u lecenju,pored interferona i copaxona,uskoro ce biti u redovnoj upotrebi i TYSARBI(u toku je registracija) a jedna od prisutnih je savetovala da kao alternativni lek oboleli uzimaju kurkumu(koliko se secam to je rekao i Drago Plecko) ;)
 sys

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.