tema je MS,a doticni dolaze da bi uzeli koju kintu dok jos mogu a udruzenje opere malo para..................
Meni je odavno MS udruženje Beograd antipatično, da ne upotrebim neke vulgarnije reči. Gluposti koje se tamo dešavaju slušaoi sam od ljudi koji su tamo često odlazili i bili članovi. Većina njih ne odlazi više tamo.
Elem, na neku čudnu foru ja se nalazim evidentiran i u MS Beograd i u MS Srbije. Pred novu godinu sam dobio pismo iz MS društva Beograd. Pretpostavljam da su isto to pismo dobili i drugi. G.Vještica, doživotni predsednik pomenutog udruženja me obaveštava (naravno, prvo ističe da skida zvezde za nas obolele) da moram da platim članarinu (članarinu uredno plaćam preko MS Srbije), jer će u protivnom da mi ukinu subvenciju za infostan. Takođe me obaveštava da vratim pomagalo (Uzgred nikada nisam ništa ni dobio, a ni uzeo od njih, pa samim tim i nikakvo pomagalo. Nikada nisam ušao u njihove prostorije), jer će mi biti naplaćeno po ceni novog.
Pošto ste već primetili da mi suzdržavanje nije jača strana, odmah sam mu skucao mail u kome, između ostalog kažem:
"...Poštovani, ne pada mi na pamet da Vam platim članarinu. Čitajte mi sa usana, neću da Vam platim članarinu. I baš me zanima, kako mislite da mi Vi ukinete subvenciju za infostan. Jedva čekam da to vidim.
Drugo, zanima me kako mislite da polovno pomagalo nekome naplatite po ceni novog?..."
Iz društva MS Srbije rečeno mi je da ovo nisu prve gluposti iz beogradskog udruženja i da se priča da to udruženje postoji samo zarad par "članova", a sve ostalo je maska. Zamolili su me da im pošaljem to pismo koje sam dobio, što sam ja i učinio.
Koliko ja znam (možda grešim) dr Drulović je na odmoru/bolovanju, a dr Stoisavljević ne zna gde udara od obaveza. Koji je razlog njihovog zajedničkog prisustva?
Paranoičan sam? Možda, ali ne verujem im!