Izvinite, stvarno ne pamtim kad mi se ovo desilo. Verovatno bih spavao do sutra, da me nije voljeno biće probudilo na silu.
Neće ići u sutrašnjem izdanju, popunjeno je nekim drugim tekstovima Bez brige, ja sam dobio tekst u kome je i izjava JD, a i osobe iz društva MS. Nemojte ništa da očekujete spektakularno... JD: "malo je vremena prošlo da bi mogli 100% da tvrdimo da je u pravu".
Drugar me je zamolio da ne objavljujem tekst, jer je moguće da ga izmene u štampi. Rekao mi je da će sigurno ići i da ne brinem. Ako se ne pojavi u novinama za dan, dva ja ću ga sigurno postaviti ovde. Eto, i mene drma nestrpljenje opasno, al' ne zamerite, još samo dan, dva u vrh glave, mada ni meni nije potpuno jasno u čemu je problem da ga pokažem i drugima.
Meni je pored objavljivanja teksta, u celoj priči važno i da je on kontaktirao JD i ona mu je poslala mail sa svojim mišljenjem, ali što je važno, nije bilo "to je glupost, nema ništa od toga i sl.", već treba još sačekati, potrebne su studije...
Drugo što je važno je da je i njemu rekla da u Kamenici nešto rade po ovom pitanju, to se poklapa sa onim da ju je kontaktirao dr Semnic.