sto bi se neurolozi radovali napretku nauke i tehnologije ako nisu diirektno pogodjeni time,a i neko drugi im uzima "leba" ,ovako oni sta god da rade i daju vam od lekova koji nece nikoga izleciti ,nemaju nikakvu odgovornost,nijedan jos nema izlecenog pacijenta i da moze da potpise da je taj i taj ozdravio.....ja se nikada ne bih bavio njihovim poslom,pogotovu sa ms-om,iako mi je dalja rodjaka ,sestra, vrstan i veoma cuven neuro hirurg urgentne medicine/ne smem njeno ime i kontakt spominjati/,kada je cula da imam ms, rekla mi je nek mi je Bog u pomoci i da moze noge ,ruke,raznete sasaviti koji prezive cak i posle raznih koma,klinickih smrti i to joj je i posao,najteze traume vecinom saobracajke i upucavanja, ali o msu i imunologiji nema pojma,tako su ih ucili,
sada ce se stvari valjda promeniti i da se operativno i mehanicki "kvar" otkloni........interesuje me jer ta mana stecena ili urodjena,stecena npr holesterol,trigliceridi ili nesto drugo ili genetski urodjen deformitet koji eskalira u odredjenoj starosnoj grupi jer kada sam rodjen i kao mlad nisam imao problema cak postoji i dokumentacija da sam bio natprosecno jak i odnosu na vrsnjake,a o hrani,alkoholu,cigarama nisam vodio racuna....sta dovede do ovoga?