Dakle, završava se emisija na raduio Crna Gora i meni zvoni telefon. Javlja se osoba iz MS udruženja Srbije. Kaže:
pošto vi nama prenosite informacije, evo i ja vama da nešto prenesem. Nije mnogo značajno, ali se ipak nešto deševa. Pre par minuta sam se vratila sa razgovora sa dr Drulović. Prenela sam joj sve i pitala je za mišljenje. Njen odgovor je bio da je malo skeptična, ali... ima svu dokumentaciju i treba to da pročita, pa će obavezno nastaviti razgovor (prim. autora: sve se plašim da ona nije upućena. Kod nje se sukobljavaju privatni interes i poslovni ).
Kako bilo, sama činjenica da je nije apriori izbacila iz ordinacije , rekla da je to glupost... mogla bi da nas raduje.
Javlja će mi šta će se dalje deavati.
Drugo, osoba iz MSudruženja mi je rekla da je načula da se nešto dešava u Novom Sadu. Možda smo mi to pokrenuli (kontaktiranje Kamenice), a možda i nema veze sa tim. Kako bilo, kaže da su se u Novom Sadu prilično aktivirali po našem pitanju, a ovi iz Beograda neće dozvoliti da ih Novi Sad pretekne. Mene lično je baš briga da li su u pitanju Novi Sad, Beograd, Crna Gora, Hrvatska, Eskimi, Bušmani... bitno je da se "kreće".
Eto, ukratko, to su dešavanja u poslednjih pola sata. Malo sam se primio, pa pravim greške dok pišem