Autor Tema: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?  (Pročitano 812194 puta)

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
Odg: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?
« Odgovor #780 poslato: Januar 27, 2010, 09:16:59 posle podne »
radio 11h(emisija koja inace govori o medicini), za tv jos ne znam

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #781 poslato: Januar 27, 2010, 09:18:55 posle podne »
OK, javi kad saznaš, pa da pratimo.

Van mreže leontina

• Zabranjen
  • prva pomoc
« Odgovor #782 poslato: Januar 27, 2010, 09:35:02 posle podne »
ms italia,
za moje pojmove, dobio si 7 na lutriji!!! Zambonijev tim, 15.avgust! Sta ces bolje? SRECNO!
ena:
da li mozes da pitas Eriku za cenu u Poljskoj?
P.S.
Nemojte da se razocarate u CG medije. Kod javnog predstavljanja mora da se prica sa rezervom, sto meni prvoj nece da prija...

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #783 poslato: Januar 28, 2010, 12:51:22 pre podne »
Poruke u kojima se komenatrišu prepucavanja sa drugog foruma su uklonjene kao što će biti i naredne koje se budu bavile pomenutim sukobom. Imate pp i ovde i tamo pa raspalite do mile volje.

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #784 poslato: Januar 28, 2010, 08:34:30 pre podne »
ms italia,
za moje pojmove, dobio si 7 na lutriji!!! Zambonijev tim, 15.avgust! Sta ces bolje? SRECNO!

Potpisujem!

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #785 poslato: Januar 28, 2010, 09:12:41 pre podne »
Italijanska Мultiple Skleroza fondacijaа danas је objavila da ćе izdvojiti до $ 4,5 мiliona dolara za finansiranje istraživanja CCSVI - MS

http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20100127/ms_treatment_100127/20100127?hub=Health

Google prevod

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #786 poslato: Januar 28, 2010, 09:24:23 pre podne »
TO ASJA:

Našao sam na netu Radio CG. Da li je to stanica gde će u 11h biti govora o CCSVI?
Trenutno pričaju o korupciji, gostuje neka gospođica Nikolić.

http://radiotime.com/station/s_2489/Radio_Crne_Gore_968.aspx

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #787 poslato: Januar 28, 2010, 09:27:53 pre podne »
da

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #788 poslato: Januar 28, 2010, 09:30:10 pre podne »

P.S.
Nemojte da se razocarate u CG medije. Kod javnog predstavljanja mora da se prica sa rezervom, sto meni prvoj nece da prija...

videcemo, posto je udruzenje vec istupalo sa ovom vescu u emisiji radio Kotora

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #789 poslato: Januar 28, 2010, 09:35:18 pre podne »
Hvala Asja.

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #790 poslato: Januar 28, 2010, 11:20:34 pre podne »

bila si u pravu leontina

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #791 poslato: Januar 28, 2010, 11:37:45 pre podne »
Ma, ok, žena nije pričala puno o Zamboniju. Rekla je da će to lekari da analiziraju, mada mi je ona zvučala prilično informisana o tome. Inače, meni se prekinulo emitovanje preko neta kada je počela da priča o dopleru.

Međutim, obratite pažnju na moj sledeći post, jer su me upravo zvali iz MS udruženja Srbije:

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #792 poslato: Januar 28, 2010, 12:03:47 posle podne »
ena:
da li mozes da pitas Eriku za cenu u Poljskoj?
Dobila sam odgovor od Erike.

HI! Good question. It was about 4.200 Euro for treatment, one stent - it was the first 3 months.
I still do not know for sure if it is true but now the price is more than 10.000 Euro. You must stay only one night in hospital.
Doppler is 50 Euro, MRV is about 240 Euro.
Some people go only for Doppler to be sure what is wrong and they try to find a treatment in their own country.
Erika

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #793 poslato: Januar 28, 2010, 12:10:10 posle podne »
Dakle, završava se emisija na raduio Crna Gora i meni zvoni telefon. Javlja se osoba iz MS udruženja Srbije. Kaže:

pošto vi nama prenosite informacije, evo i ja vama da nešto prenesem. Nije mnogo značajno, ali se ipak nešto deševa. Pre par minuta sam se vratila sa razgovora sa dr Drulović. Prenela sam joj sve i pitala je za mišljenje. Njen odgovor je bio da je malo skeptična, ali... ima svu dokumentaciju i treba to da pročita, pa će obavezno nastaviti razgovor (prim. autora: sve se plašim da ona nije upućena. Kod nje se sukobljavaju privatni interes  i poslovni ).
Kako bilo, sama činjenica da je nije apriori izbacila iz ordinacije , rekla da je to glupost... mogla bi da nas raduje.
Javlja će mi šta će se dalje deavati.

Drugo, osoba iz MSudruženja mi je rekla da je načula da se nešto dešava u Novom Sadu. Možda smo mi to pokrenuli (kontaktiranje Kamenice), a možda i nema veze sa tim. Kako bilo, kaže da su se u Novom Sadu prilično aktivirali po našem pitanju, a ovi iz Beograda neće dozvoliti da ih Novi Sad pretekne. Mene lično je baš briga da li su u pitanju Novi Sad, Beograd, Crna Gora, Hrvatska, Eskimi, Bušmani... bitno je da se "kreće".

Eto, ukratko, to su dešavanja u poslednjih pola sata. Malo sam se primio, pa pravim greške dok pišem  :)

Van mreže ms italija

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Slobodan je SLOBODAN
« Odgovor #794 poslato: Januar 28, 2010, 12:22:40 posle podne »
Kako bilo, kaže da su se u Novom Sadu prilično aktivirali po našem pitanju, a ovi iz Beograda neće dozvoliti da ih Novi Sad pretekne. Mene lično je baš briga da li su u pitanju Novi Sad, Beograd, Crna Gora, Hrvatska, Eskimi, Bušmani... bitno je da se "kreće"

Moje misljenje je da ce svi veoma brzo morati da prihvate cinjenicu da CCSVI postoji i da moze da se leci!

Kazu da medicina sporo prihvata novine u lecenju nekih bolesti,ali ovo sa ovim definitivno se brzo "KRECE"

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.