Autor Tema: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?  (Pročitano 803743 puta)

Van mreže Maka

• Član
  • **
  • Pol: Žena
Odg: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?
« Odgovor #765 poslato: Januar 27, 2010, 12:52:39 posle podne »
Sjajno! :ye:

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #766 poslato: Januar 27, 2010, 01:15:28 posle podne »
Moja prepiska sa Erikom.

јануар 27 у 9:40 пре подне
How are you now?Whether they withdraw MS symptoms?

Erika Mikusova јануар 27 у 12:55 по подне
Hi!
It is better if you read my story here: http://www.thisisms.com/ftopic-8640-0.html
I do not use complicated English because it is not my mother language.
Right in this moment I almost do not feel any fatigue. I walk better and faster. Flu is a complication for sure.
Erika

јануар 27 у 1:05 по подне
Hi Erika.
I am read this.here in Serbia nobody tolk about CCSVI.And I`m mope for that.I wish to be healt,like you and other who doing this tretmans.Big kiss and thank you mucs to answer.I hope you understand my bad Ehglish.

Erika Mikusova јануар 27 у 1:10 по подне
In Slovakia only I talk about CCSVI on 2 MS Forums. About 11 Slovak MS patients went for Doppler USG to Dr. Simka. All of them have CCSVI.
I understand your English very well.
Good luck!
Erika

znači svaki ms pacijent ima CCSVI.

Van mreže goxy

• Član
  • **
« Odgovor #767 poslato: Januar 27, 2010, 01:33:26 posle podne »
Uf umalo da polupam ovaj komp o zid, pojede mi dzigericu dva dana, zaradio sam neki trojanac mnogo gadan ! Evo konacno mogu da vam pisem sta sam saznao jutros u Kamenici !
Dakle dobio sam telefonom radiologiju i saznao da oni organizuju savetovanje inzinjera i njihovih radiologa da se sto pre (u sledece dve -tri nedelje ) krene sa snimanjima na MR pacijenata sa MS zbog sve veceg intresovanja i pritisaka od strane nas "dosadnih" ! Rekli su mi da je ogromno interesovanje za sve ovo i da se i oni sami snalaze da se dodatno informisu i da ih nazovem za dve do tri nedelje da vidimo kako dalje.  :ye:

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #768 poslato: Januar 27, 2010, 01:37:18 posle podne »
Ja idem 16 februara u Kamenicu na magnet i pitaću i ja.

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #769 poslato: Januar 27, 2010, 02:05:34 posle podne »
Konaktirao sam tim od dr.Salvia i dr.Zambonija koji radi snimanje doplrom u vezi ccsvi-a!

Zakazali su mi pregled i snimanje za 15 avgust u Bolonji!

I izvinjavaju se sto se toliko ceka ali se opravdavaju da ima puno ljudi koji su se javili za pregled i ja ih razumem!

Jeste daleko avgust mesec, ali proćiće to brzo. Ko zna, možda nešto uradiš i pre toga. U svakom slučaju, imaš sada nešto opipljivo u rukama.

Uf umalo da polupam ovaj komp o zid, pojede mi dzigericu dva dana, zaradio sam neki trojanac mnogo gadan ! Evo konacno mogu da vam pisem sta sam saznao jutros u Kamenici !
Dakle dobio sam telefonom radiologiju i saznao da oni organizuju savetovanje inzinjera i njihovih radiologa da se sto pre (u sledece dve -tri nedelje ) krene sa snimanjima na MR pacijenata sa MS zbog sve veceg intresovanja i pritisaka od strane nas "dosadnih" ! Rekli su mi da je ogromno interesovanje za sve ovo i da se i oni sami snalaze da se dodatno informisu i da ih nazovem za dve do tri nedelje da vidimo kako dalje.  :ye:

Mene je obradovao ovaj tvoj post. Samo saznanje da rade na "našem" problemu ohrabruje. Juče je "amia" dobila odgovor na mail od doktora Semnica, ja se čuo sa njim pre par dana, ti se čuo sa radiologijom danas, "Ena" će da pita sutra, tj. 16. februara... Stvarno smo dosadni...  :)

Van mreže goxy

• Član
  • **
« Odgovor #770 poslato: Januar 27, 2010, 02:21:41 posle podne »
Jos da spopadnemo sada i nekoga da poradi na protokolu za dopler,pitao sam i u Kamenici da li bi oni mogli i to da odrade ali rekose mi da se ne bave time (???)  i da probamo da namolimo ove na drzavnoj neurologiji da se pozabave time, na sta sam se ja slatko nasmejao ! :)hah

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #771 poslato: Januar 27, 2010, 03:30:10 posle podne »
A šta je sa Ostrogom?
Jes' da mi je muka na samo spominjanje Bojića, ali rekoše mi da su oni vrlo dobri!

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Grad: Beograd
« Odgovor #772 poslato: Januar 27, 2010, 04:01:28 posle podne »

BINGO!!!  :ok:  :cheers:
Znači, krenulo je nešto.   :D

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #773 poslato: Januar 27, 2010, 04:32:25 posle podne »
I ja to mislim i baš me je obradovao ovaj post!

Van mreže goxy

• Član
  • **
« Odgovor #774 poslato: Januar 27, 2010, 07:20:03 posle podne »
Pa zvao sam i Ostrog, mislim da sam i to pomenuo juce u poruci, i pitao ih i za dopler,posto se svi hvataju samo za snimanje MR vrata, a profesorka sa kojom sam razgovarao mi rece da je ona mislila kako smo se vec organizovali za dopler, a u svakom slucaju nije nikakav problem da se to odradi kod njih, samo da bi ona volela da za to angazuju jednog kolegu koji je extra strucnjak za snimanje doplrom ali trenutno nije tu , pa ce ga sacekati da se konsultuju ! :m2:

Van mreže goxy

• Član
  • **
« Odgovor #775 poslato: Januar 27, 2010, 07:22:02 posle podne »
Hehehe toliko puta sam obrnuo krug pozivajuci sve ove klinile da ce sledeci put kada mi cuju glas da iskljuce telefon iz zida ! :ye:

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #776 poslato: Januar 27, 2010, 07:31:03 posle podne »
Promeni boju glasa,samo budi uporan  :)

Van mreže leontina

• Zabranjen
  • prva pomoc
« Odgovor #777 poslato: Januar 27, 2010, 08:31:10 posle podne »
Ne mogu da odolim pa blejim po sajtovima, evo sta sam skupila:
Lekovi za ms doneli zaradu o 8,7 biliona $ u 2009.godini!!!
Raduju se i pisu
I'm sorry, but neurologists are not qualified to define venous malformations.
The line has been drawn.
U isto vreme kad je dr. Zamboni bio u Vicenci, drugi skup CCSVI je bio na Sardiniji, Kaljari.
Hrvatski neurolog dr Sepcic, je bio na konferenciji i održaće predavanje o CCSVI-u sledeće nedelje.
U Americi, 07.02.2010. se, takođe, održava konferencija gde su učešće najavili dr Zamboni,
dr Zivadinov, dr Dake...

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #778 poslato: Januar 27, 2010, 08:32:02 posle podne »
moja presednica ms drustva ce sutra na radiju CG govoriti o CCSVI
a bice i na televiziji CG u emisiji "Pretrazivac"

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #779 poslato: Januar 27, 2010, 09:13:32 posle podne »
Koji su termini na radiju i televiziji?

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.