ber kaze...
1. Broj tvojih postova govori da si se pojavio skoro ovde ili nisi bas bio aktivan
2. ...Bavim se MS-om oko 24 godine, na pocetku kao pacijent koji ima MS... A posle pocetka? Kao lekar? Neurolog?
3. ...Tokom 24 godine odslusao sam razne teorije o nastanku i lecenju MSa od strane lekara, pacijenata i dr.... I mi smo. A tim lekarima cije si teorije slusao nisi verovao..., ili jesi?
4. Sam naslov da su vaskularni problemi uzrok MS je cista glupost Ovde niko nije rekao da je dr Zamboni 100% u pravu. Cekamo rezultate istrazivanja i nadamo se. Medjutim, mene zanima ko si ti, cime se bavis, kako znas da nije u pravu? Ja mislim da bi trebalo da javis dr Zivadinovu koji vodi veliko istrazivanje na ovu temu da prekine istrazivanje i da ne trosi ni novac ni vreme na GLUPOST. I MS drustvo Kanade i Amerike ce ti biti zahvalno, ako im otkrijes tajnu da finansiraju istrazivanje GLUPOSTI.
MOZDA CE TEORIJA DR ZAMBOPNIJA BITI ISPRAVNA, MOZDA NECE, ALI TO SIGURNO NECE ZAVISITI OD OVOG TVOG KOMENTARA.
Osnovni red je bio da se bar malo informises pre nego sto bilo sta napises. Uzgred, nisam te vidjao na ovom forumu poslednjih godina, odkud bas sada?