Autor Tema: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?  (Pročitano 802717 puta)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Odg: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?
« Odgovor #405 poslato: Decembar 28, 2009, 08:57:36 posle podne »
Trenutna SIGURNA istrazivanja otkrila su protein koji je odgovoran za to.

Ako na ovom forumu nema te informacije, bilo bi lepo da nas upoznate sa njom.

Treba pozitivno razmisljati i imati poverenja u nase odredjene lekare koji apsolutno prate svetske tokove u problematici MSa.

Mislim da, što se obolelih od MS-a, sa ovog foruma, nema osobe koja nema puno poverenje u svog neurologa. Ne sećam se da se iko žalio.

Sam naslov da su vaskularni problemi uzrok MS je cista glupost, pre bi se reklo da je MS uzrok vaskularnih bolesti.

Naslov je u ovom slučaju korica knjige. U nekom od tekstova u ovoj temi je pomenuto pitanje "uzrok ili posledica".

Secate se npr da je relativno skoro bila aktuelna vest da ujedi pcela smanjuju broj ispada i produzavaju remisiju. Sada se na to gleda kao na cistu glupost.

Tačnije, sećam se samo slučaja delimičnog povlačenja simptoma. Slučaj iz USA koji je prenela neka naša televizija.

Van mreže malena

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #406 poslato: Decembar 28, 2009, 09:30:23 posle podne »
Ber, medicina je nauka kao i svaka druga, ne postoji razlog da se nesto neprovereno proglasi epohalnim otkricem, kao ni cistom gluposcu.
Mnogo je oblika i varijanti MS-a, mnogi nemaju definitnu dijagnozu potvrdjenu likvorom, dosta slucajeva postoji da je dobijena dijagnoza, ali da se vremenom pokaze da nije tacna.
Sve dok statistika govori cifre koje se meni dopadaju, ja cu gajiti nadu :)

Bice mi drago da procitam taj izvestaj o odgovornom proteinu :)

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #407 poslato: Decembar 28, 2009, 10:07:09 posle podne »
ber kaze...

1. Broj tvojih postova govori da si se pojavio skoro ovde ili nisi bas bio aktivan

2. ...Bavim se MS-om oko 24 godine, na pocetku kao pacijent koji ima MS...  A posle pocetka? Kao lekar? Neurolog?

3. ...Tokom 24 godine odslusao sam razne teorije o nastanku i lecenju MSa od strane lekara, pacijenata i dr....  I mi smo. A tim lekarima cije si teorije slusao nisi verovao..., ili jesi?

4. Sam naslov da su vaskularni problemi uzrok MS je cista glupost  Ovde niko nije rekao da je dr Zamboni 100% u pravu. Cekamo rezultate istrazivanja i nadamo se. Medjutim, mene zanima ko si ti, cime se bavis, kako znas da nije u pravu? Ja mislim da bi trebalo da javis dr Zivadinovu koji vodi veliko istrazivanje na ovu temu da prekine istrazivanje i da ne trosi ni novac ni vreme na GLUPOST. I MS drustvo Kanade i Amerike ce ti biti zahvalno, ako im otkrijes tajnu da finansiraju istrazivanje GLUPOSTI.

MOZDA CE TEORIJA DR ZAMBOPNIJA BITI ISPRAVNA, MOZDA NECE, ALI TO SIGURNO NECE ZAVISITI OD OVOG TVOG KOMENTARA.

Osnovni red je bio da se bar malo informises pre nego sto bilo sta napises. Uzgred, nisam te vidjao na ovom forumu poslednjih godina, odkud bas sada?

Van mreže gliša

• Član
  • **
« Odgovor #408 poslato: Decembar 28, 2009, 10:13:13 posle podne »
Slučajno...

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #409 poslato: Decembar 28, 2009, 10:25:21 posle podne »
Ehej, devojke i momci. Lagano.
Čovek nam se pridružio večeras. Nadam se da će biti dana da dobijemo više objašnjenja od njega.

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #410 poslato: Decembar 28, 2009, 10:31:31 posle podne »
Ehej, devojke i momci. Lagano.
Čovek nam se pridružio večeras. Nadam se da će biti dana da dobijemo više objašnjenja od njega.

Ni on nije isao lagano.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #411 poslato: Decembar 28, 2009, 10:33:51 posle podne »
Red bi bio da sačekamo odgovor na pitanje koje sam postavio u delu Predstavljanje.

Van mreže smerkur

• Član
  • **
« Odgovor #412 poslato: Decembar 29, 2009, 02:06:38 pre podne »

|IPAK SE OKRECE!

;)

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #413 poslato: Decembar 29, 2009, 07:24:32 pre podne »
moguce je, jer previse sigurno nastupa sa vrlo akcentovanim recima: sigurno, imunoloska, vakcinsao se i tako to....

ali gde poveza pcelinji otrov i CCSVI :m1:
iz ovoga mozemo zakljuciti da je ber lekar :P
ber koji su to "nasi odredjeni lekari koji prate svetske tokove"?
kakva su to "sigurna istrazivanja"?

Van mreže Daca

• Član
  • **
« Odgovor #414 poslato: Decembar 29, 2009, 08:41:06 pre podne »
Red bi bio da sačekamo odgovor na pitanje koje sam postavio u delu Predstavljanje.
Ajmo da spustimo loptu,javice se da obrazlozi svoje stavove.Nista se ne dobija na ovakav nacin.To ne znaci da ga podrzavam,ali da mu damo priliku da objasni te stavove-pa da onda komentarisemo.To je moje misljenje...  :m1:

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #415 poslato: Decembar 29, 2009, 09:29:33 pre podne »
Ljudi, ja mislim da u svakoj diskusii mora da postoi kontra stav kako bi se odrzala neka ramnoteza i kako bi se razgovor na temu sve vise sirio. Neka izadju ljudi i sa kontra argumente kako bi se razvila polemika i kako bi svako od nas doneo svoje zakljucke. A u medjuvremenu, ostavimo Zivadinova i Zambonija da rade na slucaju.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #416 poslato: Decembar 29, 2009, 12:06:38 posle podne »
Uklonio sam par poruka. Stvarno bih vas zamolio da spustite loptu, na kraju krajeva, obratite pažnju na naslov teme. Dok ne dobijemo neki odgovor, nema ni potrebe pričati o jednom novom članu. Kada se pojavi opet, valjda će nam rešiti neke nedoumice, ako se ne uplaši od toga da će zavšiti na lomači. 

Vratite se na temu.

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #417 poslato: Decembar 29, 2009, 12:47:54 posle podne »
U pravu si, ja budala gubim vreme u raspravi sa nekim nepostojecim, bezimenim likom.
Obecavam, necu vise.

Van mreže homer

• Član
  • **
  • sunt lacrimae rerum et mentem mortalia tangunt
  • Dg: G35
« Odgovor #418 poslato: Decembar 29, 2009, 02:07:27 posle podne »
Ne mogu da verujem sta su moje oci videle sa jedne i sa druge strane. Nemojte nikada traziti da se drugome onemoguci ono sto ne biste zeleli vama da se onemoguci. Skler, Daca i U prvom licu su u pravu.

Van mreže homer

• Član
  • **
  • sunt lacrimae rerum et mentem mortalia tangunt
  • Dg: G35
« Odgovor #419 poslato: Decembar 29, 2009, 02:27:47 posle podne »
Dakle seca li se neko mog posta od 18.12. o vitaminu B3, upravo u njegovoj funkciji vazodilatatora je njegova veza sa CCSVI. Postoji metoda sa velikim dozama vitamina B3, tzv. niacin kupka.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.