Autor Tema: Letovanje i MS?  (Pročitano 30326 puta)

Van mreže Benćo

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Odg: Letovanje i MS?
« Odgovor #45 poslato: Maj 29, 2013, 02:10:00 posle podne »
Tanja, nije problem more-voda, ono je svakako hladno. Problem je (KOD MENE) u pretoplom vazduhu i u povećanoj vlažnosti istog'. To sam ja mislio i rekao! :)

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #46 poslato: Maj 29, 2013, 05:16:00 posle podne »
Da,da shvatila sam..Ne znam,moracu da proverim  :n14:,ako mi prija  :ye:,ako ne krenucemo na planine  :D

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #47 poslato: Maj 29, 2013, 11:30:31 posle podne »
Tatjana slobodno idi na more ,ja sam bio prosle i pretprosle godine u Turskoj ,toplo i vlazno sve u fullu . Niti sam se sklanjao sa sunca niti sam izbegavao celodnevno kupanje,naravno shodno tome i  lepu bojicu sam dobio. Naravno ponasao sam se potpuno normalno kao i sav ostali svet , naravno osluskujuci svoje telo tako da nemas nikakvih razloga da ne odes na more.
Jednostavno opusti se i uzivaj  na odmoru

Van mreže barbika

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Da vec danas bude bolje , daj nam Boze malo volje
  • Grad: Beograd
« Odgovor #48 poslato: Avgust 11, 2013, 10:37:41 pre podne »
Samo da se upisem u ovu temu  :m1:
na moru bila 40 dana i bila sam supet cak i na 45C
a voda mi je bas pimogla u jacanju misica nogu :n14:
posle samo 3 dana po povratku u Bg na ovu temperaturu
doziveh relaps  :sad:

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #49 poslato: Avgust 11, 2013, 11:59:02 pre podne »
 O barbi  :n3:

Van mreže Nensy035

• Član
  • **
  • Zivot je cudesno lep.
« Odgovor #50 poslato: Avgust 16, 2013, 12:05:23 posle podne »
meni je na moru bilo ok...kada sam se vratila osetila sam blego trnjenje u nogama...iskulirala...proslo je samo od sebe...a imam i lepu boju.. :a21m:

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #51 poslato: Avgust 16, 2013, 12:30:10 posle podne »
meni prija more..koza je lepsa, psiha u redu..simptomi na minimumu (osim kad se isforsiram ceo dan na plazi)

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #52 poslato: Avgust 21, 2013, 08:19:39 pre podne »
stgoh sa mora  :D..dugo sam se dvoumila da li da idem ili ne,jer nisam isla od pocetka bolesti,10 i vise godina i nisam znala kako ce uticati na moje stanje  :m1:..cak sam mislila da vise i ne mogu da plivam ,zbog ove noge,ali mojoj sreci nema kraja kad sam zaplivala  :cheers:..jeste da ova desna noga ne slusa i nece da radi sta ja hocu,ali plivala sam ne koristeci je i  :ye:..isla sam rano ujutru od 7,pa dok ne upece,oko podneva bezim u sobu i kad nisam bila umorna i popodne..bas mi je prijalo,cak sam i pocela da ne koristim stap po sobi,a onda nas je sve uhvatio neki virus ,sta li,a mislim da sam se jedne veceri i preforsirala sa setnjom i pentranjem,uh sto mrzim stepenice  >:D i opet mi je oslabila noga,ali bice valjda bolje  :n14:..uglavnom ,bilo je super,sem povratka,koji je bas bio naporan i od sad ,ako idem,idem u Grcku,ovaj put za CG je ::) :n22:

Van mreže Nensy035

• Član
  • **
  • Zivot je cudesno lep.
« Odgovor #53 poslato: Avgust 21, 2013, 09:10:22 pre podne »
divno tatijana!!!!!!!!!!!   :ok:  :ok:  :ok:

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #54 poslato: Avgust 21, 2013, 09:26:23 pre podne »
Tajči  :ye:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.