Autor Tema: Problemi  (Pročitano 87239 puta)

Van mreže Marku

• Novi član
  • *
Odg: Problemi
« Odgovor #75 poslato: Maj 20, 2010, 09:40:58 posle podne »
Zakonski rok za reklamaciju 45 dana, a do tada sta da ti kazem. Ako to ne prodje i kazu da je dobar sto se vrlo cesto desava, javi se da ti kazem kako da bude los, i da priznaju reklamaciju. Cisto drugarski hahaha

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #76 poslato: Maj 20, 2010, 09:46:01 posle podne »
Prošlo je nekih 15 dana od kada sam ga odneo. Ima da se čeka još. Ne bih voleo tu situaciju da probaju da mi vrate disk kao ispravan. Ne, nikako.  :n4:

Van mreže Marku

• Novi član
  • *
« Odgovor #77 poslato: Maj 20, 2010, 09:52:43 posle podne »
Zavisi do firme, ali obicno ubedjuju ljude, oni to puste na neke tamo njihove skenere za pojedine diskove ali to ne pokazuje da ima bad sectore, tako da sa srecom.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #78 poslato: Maj 20, 2010, 09:54:34 posle podne »
 :sad:  fala

Van mreže Marku

• Novi član
  • *
« Odgovor #79 poslato: Maj 20, 2010, 09:56:34 posle podne »
Nego vidim da si admin, kazi mi jeste li vi neko udruzenje, ili ovo je cisto forumsko okupljanje.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #80 poslato: Maj 20, 2010, 10:50:24 posle podne »
Ovo drugo. Nismo udruženje.

Van mreže Marku

• Novi član
  • *
« Odgovor #81 poslato: Maj 20, 2010, 11:02:44 posle podne »
Procitao sam vec. A jeste li razmisljali da nekada ponudite svoje usluge nekim udruzenjima da im uredite malo sajtove, ili ih ukljucite na forum, da to malo podignete na neki visi nivo. Steta je da ovo ostane samo na nivou entuzijazma. Znamo da je kod nas to malo nemoguce, zbog svega sto su nasi ljudi, ali treba probati. Eto mi kao strucno udruzenje zelimo pomoci ovakvim udruzenjima i u jednom od gradova u Srbiji idemo sa pilot projektom, o kome ne bi sada da ne ispadne ovo neka reklama.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #82 poslato: Jun 05, 2010, 02:02:37 posle podne »
Stigao novi disk.

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #83 poslato: Jun 05, 2010, 03:40:52 posle podne »
  :D     
sa reklamacije ili bas novi?

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #84 poslato: Jun 05, 2010, 03:45:43 posle podne »
Novi. Zamena. :)

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #85 poslato: Jul 04, 2010, 01:24:58 posle podne »
  Ma da nisam snimio ne bih nikada otkrio gresku u povezivanju TV kartice. Naime, nisam u zvucnu karticu prikljucio kablic za zvuk iz TV kartice, pa je tako ton sniman sa mikrofona (koji je na svu srecu bio ukljucen u komp.). Zato je i ton veoma slab i sa sumovima sa strane (moj telefonski razgovor ...).

joj, znam na cega mislis; jel imas na zvucnoj 2 ulaza ili ces morati da biras izmedju cd-a i tv kartice?

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #86 poslato: Jul 04, 2010, 07:42:39 posle podne »
  Ma zvucna mi je integrisana na maticnoj, a TV kartica ima dve male zice koje se ubadaju u zvucnu sa posebnim konektorom. To treba da se odradi prilikom sklapanja konfiguracije, t.j. ubacivanja TV kartice u sistem. E pa, posto sam ja pre oko dva meseca menjao kuciste, zaboravio sam to da odradim i da nije bilo ovog slucaja ne bi to ni uradio i lupao bih glavu sta je po sredi :).

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #87 poslato: Septembar 09, 2010, 11:14:02 posle podne »
Konačno lociran uzročnik mirisa paljevine iz mog kompa, koji su svi osećali sem mene.  :n30:
Cvikno ventilator na napajanju. Valjda ću se setitit sutra da kupim drugi.  :n6:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #88 poslato: Oktobar 29, 2010, 04:41:16 posle podne »
E pa, došlo vreme za pomoć publike.

Uzeo sam neku kantu da radim i uništi me totalno. Prvo, komp se pali sistemom stepenica. Prvo uključivanje, boot screen i smrz. Reset, ode malo dalje i smrz. Reset i ... uglavnom, posle četvrtog, diže sistem. Napajanje, kondezatori? Neka druga ideja?

XP faktički nije moguće namestiti da radi kako treba. Hard disk ne može u DMA već konstantno ide u PIO mod. Menjani kablovi, menjane grane, deinstalirani primarni i sekundarni IDE kanal, resetovani i šta sve ne uradih po tom pitanju uz pomoć googla i džabe. Stoji da je DMA omogućen ali disk ne mrda iz PIO.

I onda dva koraka nazad. Win98 sa nekim silnim zakrpama i neoficijelnim SP-om, radi još i dobro ali ostaje onaj prvi problem sa paljenjem računara.

Help  :sad:

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #89 poslato: Oktobar 29, 2010, 08:41:49 posle podne »
mozda BIOS, ne znam, lupam :)

p.s. od pre par dana komp. mi povremeno "zastruze". Sta mislite, da li je to ventilator od napajanja ili od graficke (a mozda i cooler na procesoru).

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.