Autor Tema: Transplatacija i doniranje organa  (Pročitano 17852 puta)

Van mreže tweety

• Član
  • **
  • Pol: Žena
Odg: Transplatacija i doniranje organa
« Odgovor #15 poslato: Avgust 11, 2009, 12:01:03 posle podne »
zavestanje organa je nesto o cemu sam dosta ramisljala i ma koliko mi se to cini humano i neophodno i pozitivno....ja jos uvek nemam hrabrosti da odem i upisem se, tj. izvadim tu karticu....valjda je ta potencialna zloupotreba i razlog sto skupljam svoju hrabrost, ali nadam se da cu uskoro prelomiti i uciniti to....

Van mreže Lena

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Kad kuješ sreću,ne udaraj bližnje po prstim
Odg: Transplatacija i doniranje organa
« Odgovor #16 poslato: Avgust 22, 2009, 03:41:00 posle podne »
VMA izdao oko 24.000 donorskih kartica

Vojnomedicinska akademija (VMA) izdala je do sad građanima Srbije oko 24.000 donorskih kartica kojima se zaveštavavaju organi, saopšteno je danas iz te ustanove.
Zainteresovni građani detaljne informacije o postupku zaveštanja mogu dobiti u Centru za transplantaciju organa VMA ili putem telefona

ceo tekst: BLIC

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.