Autor Tema: Banje  (Pročitano 315674 puta)

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
Odg: Banje
« Odgovor #225 poslato: Januar 08, 2012, 10:53:57 pre podne »
Roxi drago mi je da si dobro  n32.Mene šalju u Kanjižu ali je ja redovno odbijam.Ne volim banje a zašto  :m1:

Van mreže Roxi

• VIP
  • MS
« Odgovor #226 poslato: Januar 08, 2012, 10:54:31 pre podne »

Samo ove dve su vidljive dovoljno da ih predstavim. Ja sam ona u kolicima  :n14:  , pored mene je na jednoj sestric Miljan, a na drugoj je moja sestra Mira.   :m2:

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #227 poslato: Januar 08, 2012, 10:56:58 pre podne »
Videla sam na fejsu slike i sjajne su. :ye1:

Van mreže Roxi

• VIP
  • MS
« Odgovor #228 poslato: Januar 08, 2012, 10:59:50 pre podne »
Roxi drago mi je da si dobro  n32.Mene šalju u Kanjižu ali je ja redovno odbijam.Ne volim banje a zašto  :m1:

Ena gresis veruj mi. Doduse lepse je u ovo hotelu Akvamarin ali ni u Abeli nije uopste lose. Prihvati, nista te ne kosta pa ako ti se ne svidi vrati se kui. Tako sam i ja otisla s tim da se vratim ako mi ne odgovara. Na svu sreci bilo je odlino. Ono sto je jako bitno svi nas razumeju u nasoj bolesti, ja sam imala par ruznih pehova tokom terapija i oni to sve vrlo profesionalno prihvataju da ti na kraju nije neprijatno uopste. Veruj, pa i oni su od krvi i mesa!
Nemoj to ispustiti ako imas priliku da odes. Terapije su jako dobre, a drustvo ces naci bez problema.

Van mreže Lili123

• Član
  • **
  • Grad: NS
« Odgovor #229 poslato: Januar 08, 2012, 11:01:20 pre podne »
Lepe slike Roxy...!!!

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #230 poslato: Januar 08, 2012, 11:04:22 pre podne »
Ena gresis veruj mi. Doduse lepse je u ovo hotelu Akvamarin ali ni u Abeli nije uopste lose. Prihvati, nista te ne kosta pa ako ti se ne svidi vrati se kui. Tako sam i ja otisla s tim da se vratim ako mi ne odgovara. Na svu sreci bilo je odlino. Ono sto je jako bitno svi nas razumeju u nasoj bolesti, ja sam imala par ruznih pehova tokom terapija i oni to sve vrlo profesionalno prihvataju da ti na kraju nije neprijatno uopste. Veruj, pa i oni su od krvi i mesa!
Nemoj to ispustiti ako imas priliku da odes. Terapije su jako dobre, a drustvo ces naci bez problema.
Sledeći put,mada ništa nije sigurno kod mene. ;)

Van mreže seve

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Dg: G 35 i M10
  • Grad: Beograd
« Odgovor #231 poslato: Januar 08, 2012, 03:09:53 posle podne »
 :) Ako te muz pusti???

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #232 poslato: Januar 08, 2012, 03:43:32 posle podne »
Misliš da se ne izgubim u Kanjiži? Jedino me zato ne bi pustio. :)hah
Nema on veze sa tim,ja imam neku odbojnost prema banjama. ;)

Van mreže raca

• Moderator
« Odgovor #233 poslato: Januar 08, 2012, 04:00:14 posle podne »
Izgubiti se u Kanjiži  :m3: ...hm, pa to bi bilo malo teže izvesti .

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #234 poslato: Januar 08, 2012, 04:43:55 posle podne »
ne volim ni ja banje,cini mi se da sam pisala prije ,bila sam u institutu u igalu ali nije bilo zbog mene nego sam vodila sina jer je prevremeno rodjen i nikad vise niti bi voljela iako je bilo fino ali opet  :n24:

Van mreže seve

• Član
  • **
  • Dg: G 35 i M10
« Odgovor #235 poslato: Januar 08, 2012, 05:16:19 posle podne »
 Ja bih u kanjizu vise zbog Tise, nego banje kao banje. Da sa sale ne ode u nesto drugo. Lepo je tamo n32

Van mreže Daša

• Član
  • **
  • Grad: NS
« Odgovor #236 poslato: Januar 08, 2012, 05:18:01 posle podne »
.Mene šalju u Kanjižu ali je ja redovno odbijam.Ne volim banje a zašto  :m1:
Za lep boravak u banji je bitno i drustvo tj cimerice :n13:,zato je dobro da se dogovorite (npr.Misica,Barbi,Bebica,... :)hah :)hah :)hah)i prijavite u isto vreme.Verujem da bi vam bilo  :n16: :n13:

Van mreže raca

• Moderator
« Odgovor #237 poslato: Januar 09, 2012, 11:46:53 posle podne »
Evo da i ja nešto napišem o mojima iskustvima sa banjama. Do sada sam bila u dve banje pa mogu samo njih upoređivati.
Pošto smo govorili o banji Kanjiža i ja sam bila u njoj,... pa iskustvo generalno nije loše samo je mene smetalo to njihovo radno vreme odnosno da se terapije obavljaju od 6 h ujutro   :n22:  pa samo do 14h. Tako da samo trčiš (mislim ne baš u bukvalnom smislu   8)) od terapije do terapije. Iskreno ja se umorim do pola 12 kad počinje termin za olimpijski bazen.
Što se tiče terapije sve je ok, jedino fizioterapeuti (odnosno većina) na kineziterapiji su potpuno nezainteresovani i kvalitet kineziterapije u odnosu na drugu banju u kojoj sam bila (banja Junaković) nije zadovoljavajući.
Generalno banje su to što jesu i mislim da bi ipak rzzo trebao odobravati banje (ako su indikovane za ovu bolest) koje su pacijentima teritotijalno bliže tako da se može ići kući za vikend.   :n12:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #238 poslato: Januar 10, 2012, 11:00:26 posle podne »

Samo ove dve su vidljive dovoljno da ih predstavim. Ja sam ona u kolicima  :n14:  , pored mene je na jednoj sestric Miljan, a na drugoj je moja sestra Mira.   :m2:

Vidi se da ti prija banja. Imaš ogroman osmeh.  :ye1:

Van mreže gordana

• Član
  • **
  • život je lep-iskoristi ga
  • Dg: G35
« Odgovor #239 poslato: Januar 30, 2012, 12:53:55 posle podne »
 Dobila sam banju Kanjižu,idem 6.02,iskreno nisam ni ja neki ljubitelj banje
al moram nešto radi promene pokušati.Junakovic banja je lepa,ali više kažu
nemože preko socijalnog.Malo da odem i do banata da nebudem stalno u Bačkoj.... :) :)

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.