Od 2000.g odlazila sam u Kanjizu (smestaj u Akvamarinu ,gde je bazen za plivanje,uvek sam doplacivala,jer pacijenti sa uputom su smesteni u Abeli,pa treba prosetati kroz park,to i nije lose, za pokretne bolesnike,ako je lepo vreme.)Za teze pokretne,koji zele koristiti bazen za plivanje je problem...
2002.g sam bila u G.Trepci.Sam put do banje me istraumirao,uz put kada bi stali uz neki pristojan restorancic,docekao nas wc cucavac,(sada verujem da bi to bilo reseno,izgradnjom benz. pumpi,mnoge imaju wc za invalide)Smestaj u Fontani(soba,hrana,odlicni,ali nema lift,a zna se da dolaze pacijenti koji imaju problem sa hodom)),na 2.spratu,a stepenice uske, a visoke iznad proseka,uzas,...ostalo mi u secanju.

Koristila sam podvodnu masazu pre podne,a posle podne pasivno lezanje u kadi.Osetila sam "nesto",ali tada je bilo vise negativnog i tako "nikada vise "...Citajuci sada ,mozda bi se odlucila ponovo pokusati,ali ici u stacionar (moram dobiti informacije,iz prve ruke.)
Bila sam u banji Vrdnik 2x,imam samo pozitivna iskustva,sto se tice lekara,med.osoblja (iako sam citala i drugacija iskustva iz te banje)Pozitivno je sto mozete ici na bazen za plivanje od 9h- 21h,a minus je veliki sto ne mozete uci stepenicama u bazen,vec merdevine koje su otezavajuca okolnost za teze pokretne pacijente.
2009.g sam bila u banji Junakovic,kod Apatina, u junu mesecu.Ostalomi je u veoma lepom secanju.Kao nekada...pravi odmor...voda je malo toplija,ulazila sam u bazen samo ujutro,masazeri,lezanje u hladovini,ma pravi odmor,a sve prilagodeno za kretanje teze pokretnih pacijenata,...samo morate pogoditi lepo vreme,jer ako je kisa,nema unutrasnjeg bazena za plivanje...