Ja imam taj problem sa "zagrevanjem" tela. Čim je toplo napolju, ili vežbam, hodam..., radim nešto..., imam utisak da se "pregrevam". U tim trenutcima budem vruć u predelu grudi, pa i stomaka. Verovatno i na još nekim mestima, na primer, leđima, ali to teško da mogu da proverim.
Zato bih voleo da znam kako da sprečim to zagrevanje.
Ponekad kad me boli glava ja popijem flugalin (najobičniji lek protiv bolova kao i brufen, diklofen... i sl.). Nisam od onih koji smatraju da će se naviknuti na neki lek (inače se na većinu ovih lekova ne stvara tolerancija) i da treba trpeti bol, pa zato lek popijem čim naslutim da će glava da me zaboli. Ali zašto pišem ovo? Primetio sam da sam često posle najobičnijeg leka protiv bolova bolje. Ne samo da me ne boli glava, već se celokupno bolje osećam, bolje hodam... Jedino logično objašnjenje mi je da ovi lekovi imaju u sebi i sastojke koji snižavaju temperaturu, pa je to razlog mog boljeg stanja, nakon što ih popijem.
Možda lupetam, ali nije ni važno, važno da sam ja ubedio sebe da je to tako, pa placebo deluje.