Autor Tema: Da li vezbate?  (Pročitano 153318 puta)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Odg: Da li vezbate?
« Odgovor #105 poslato: Februar 09, 2013, 02:34:00 posle podne »
Lepo ti reko. u prevodu to znači, prilagodi se novoj situaciji. ;)

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #106 poslato: Februar 09, 2013, 03:35:42 posle podne »
e sad ste me podsjetila na mog brata koji mi je par puta viknuo "shvati da si bolesna i ne igraj se vise ",on je rekao gdje i kod koga da idem da se raspitam za vizikalnu i da krenem  :m2:
Bravo za tvog brata, :ok:

Van mreže raca

• Moderator
  • Pol: Žena
« Odgovor #107 poslato: Februar 09, 2013, 04:02:21 posle podne »
Preterivanje u vezbanju, a ako su tu još i neadekvatne vežbe mogu izazvali i pogorsanje stanja.

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #108 poslato: Februar 09, 2013, 04:31:47 posle podne »
Tako je raco! :ye1:

Van mreže Čorba

• Član
  • **
  • Dg: ms,diskus henrija
  • Grad: POZEGA
« Odgovor #109 poslato: Februar 19, 2013, 06:49:04 posle podne »
dosta pametnog sam procitao ovde ali mislim da je sve to individualna stvar sto se tice vezbanja.ja hodam uz pomoc stapa i u tome nevidim nista lose,sigurniji sam na nogama a njega sam morao da uzmem posle prve pulsne koju sam primio jer je pocelo da me zanosi u levu stranu.Bogu hvala jos uvek mogu da vozim bajs ,pomalo radim vezbe uglavnom istzanje i jacanje nogu,prosetam kad vreme to dozvoljava,leti malo na bazen i to je to generalno sta god da uradim zahvalan sam gospodu Bogu. najvecu gresku koju svesno pravim je sedenje za kompom ali je i to sastavni deo zivota,znam mnoge ljude koji zive na selu ne rade vezbe,nemaju komp ali zato rade sve ostale poslove,tipa hranjenje stoke,cepanje drva,kupljenje sena itd. i mnogo su pokretljiviji nego ja znaci borba,zato i kazem sta god da
se radi vezba,pliva,seta za nas je bolje od sedenja.

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #110 poslato: Februar 19, 2013, 08:58:12 posle podne »
uh dje me nadje,ja jednostavno ne mogu stati ,bilo da je kisa,vjetar ,svejedno ,moram klince da vodim i dovodim iz vrtica i skole,dobila sam uput za fizikalnu ali ni tamo jos ne mogu poci ,a kad cu ne znam,postajem ko Djekna :n3:

Van mreže Čorba

• Član
  • **
« Odgovor #111 poslato: Februar 19, 2013, 09:40:22 posle podne »
pa to ti je odlicna vezba setnja i dodas fizikalnu e onda nema atrofiranja misica,cini mi se da si jednom, pricala o tome ;)

Van mreže miloskg

• Član
  • **
« Odgovor #112 poslato: Februar 19, 2013, 10:16:47 posle podne »
Atrofiranje ne moze da nastane ako se bar koliko toliko kreces! Misljenja sam da je dovoljno i nekoliko stotina metara dnevno :D

Ja sam uzasno kilav, nestabilan i nemam energije, ali funkcionisem, ne smem da kukam :D

Van mreže Čorba

• Član
  • **
« Odgovor #113 poslato: Februar 20, 2013, 10:44:46 pre podne »
slazem se :ok:

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #114 poslato: Februar 20, 2013, 01:14:13 posle podne »
da,jesam,ja stvarno sve i da hocu ne stajem sys

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #115 poslato: Februar 25, 2013, 11:23:32 pre podne »
bila sam u bolnici na fizikalnu i vratla se,nikad vise (za sad) :n15:

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Grad: NBgd
« Odgovor #116 poslato: Februar 25, 2013, 11:41:44 pre podne »
 :o što,tako loše bilo...ili beše gužva?
jednom sam išla na fizikalnu (u dr Subotića),imala sam odličnog fizijatra,da ne bi te žene,moja desna ruka bi bila i dalje ukočena u laktu,na manje od 90',uz njenu pomoć,profunkcionisala je :D,a usput naučih vežbe za celo telo,noge naročito...s tim što sam po završetku th vežbala,a onda batalila :n25:

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #117 poslato: Februar 25, 2013, 12:52:10 posle podne »
mogla sam citav dan da sjedim niko me nista ne bi pitao,naisla na dr ,djelovao mi malo cudno uputi me na salter,a do tamo jadva stigoh  u komadu,poslije cuh da je taj covjek slijep on radi masaze ,taman da predam uput dolaze "krsne djevojke" ,nije jedna me nije promasila ,i onda sam naletjela na pauzu  :n23:

Van mreže Čorba

• Član
  • **
« Odgovor #118 poslato: Februar 25, 2013, 12:59:52 posle podne »
moj savet kao laika ti je nepreskaci fizikalnu,ja se kanim da ovih dana zakazem pregled kod fizijatra u UE.a kad cu doci na red cuce se,bez sale mislim da nam to koliko toliko pomaze ;)

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Grad: NBgd
« Odgovor #119 poslato: Februar 25, 2013, 01:19:33 posle podne »
pa ok Maki,red,pauza,svugde je isto,al kad to središ krećeš u svoje zakazano vreme s terapijama ;)

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.