Autor Tema: Simptomi pred napad  (Pročitano 59952 puta)

Van mreže amia

• Član
  • **
  • Noli turbare circuloc meos
Odg: Simptomi pred napad
« Odgovor #45 poslato: Avgust 05, 2007, 06:34:12 posle podne »
Citat: Sklerozica
Jun 17 2006
Citat: lolavasic
da li se nekom desilo da pre nego sto dobije napad, ima bolove?Ja naime trenutno imam napad i do juce je izgledalo da je na putu da prodje, ali sam od jutros osetila jak bol u desnom oku i trnjnje desne strane lica se ponavlja a to se desilo i pre dve nedelje kada je napad poceo.  :cry:
doca mi je rekla doslovce-dok ne krene na levu stranu ok.to ce se desavati u zavisnosti sta isprovocira napad-bilo koji stres.primala sam posle napada 2 infuzije sa dodacma u vidu vitamina i kovrnula sam se

Van mreže homer

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • sunt lacrimae rerum et mentem mortalia tangunt
  • Dg: G35
« Odgovor #46 poslato: Oktobar 02, 2009, 12:12:46 posle podne »
Meni se gasi prekidač tj. imam sinkopu, prethodi joj oscilacija krvnog pritiska 200/110 i 90/60. Obično se i glavobolja priključi kao pratnja i utrne mi celo telo.

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • nova ja
  • Dg: MS
« Odgovor #47 poslato: Oktobar 02, 2009, 03:29:47 posle podne »
i ja sam primjetila pred napad mi jako padne pritisak osjećam se kao da imam visoku temp samo bi da  zatvorim oči i kad ih otvorim ups,utrnula,duple slike...

Van mreže leon

• Član
  • **
« Odgovor #48 poslato: Decembar 09, 2009, 10:11:41 posle podne »
Moj sin je imao 3 napada ,mogu reci da se poklapali cak i na datume,na 2meseca.Pocetak je bio samo jako teturanje,bez bolova koje je u bolnici islo na gore-cak je i pao nocu na putu do kupatila.Drugi put je dobio stomacni virus sa temperaturom i odmah mu se pogorsao hodi .treci put je bio u banji,gde mu se skroz pogorsalo.Radili smo i magnet i bila je prosirena upala sa zaristem.odmah taj dan je bio u bolnici i posle 3 dana ok.nije se zalio na bolove osim probadanja na boku kao kad bi trcao i umorio se.

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **

Van mreže enadedic

• Član
  • **
« Odgovor #50 poslato: April 23, 2012, 08:04:31 posle podne »
Hvala u prvom licu. Primetila sam ti uvek postavljas korisne linkove

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #51 poslato: April 24, 2012, 10:24:40 pre podne »
Nema na cemu. Tu smo svi za jdeno, jedan za sve. Meni nedostaje Asja koja je bila sampion u postavljanje korisnih linkova.

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #52 poslato: Maj 19, 2012, 10:12:33 pre podne »
Ovo je jedna podela od neurologa, sta je relaps, a sta nije:

http://www.webmd.com/multiple-sclerosis/ms-early-treatment-11/flare-ups?ecd=wnl_mls_051812

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.