Autor Tema: Nestali...  (Pročitano 5918 puta)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Nestali...
« poslato: Maj 27, 2008, 05:58:32 posle podne »
U Beogradu u ulici Vojvode Mišića 61 u ponedeljak oko 18 sati nestao je Radoje Nikolić star 37 godina.

Boluje od Daunovog sindroma, težak je šećerni bolesnik, ne govori i ne razume. Sed je, težak oko 120 kilograma, na sebi je imao sivu majicu, teget plavi donji deo trenerke, bele patike i crni šešir.

Molimo sve koji nešto saznaju o njemu da se jave majci na broj 064 169 88 18 ili najbližoj stanici milicije.

Izvor: RTS

Van mreže naca

• Global Moderator
  • Pol: Žena
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Grad: NBgd
Odg: Nestali...
« Odgovor #1 poslato: Septembar 05, 2008, 05:12:50 posle podne »
Nestao iz doma za ometene u razvoju
5. septembar 2008. | 16:00 | Izvor: B92
Beograd -- Trinaest dana od nestanka iz Doma za decu ometenu u razvoju, ništa se ne zna o sudbini Milutina Milosavljevića.

Dvadesetdvogodišnji mladić Milutin Milosavljević pre 13 dana nestao je iz Doma za decu ometenu u mentalnom razvoju u Sremčici. Njegove roditelje nadležni u Domu su čak ubeđivali da ne pokreću potragu i objavljuju sliku u medijima. Milutin Milosavljević ne govori i ne razume nikoga. Njegovi roditelji Mirko i Slavica misle da nije moguće da je Milutin sam pobegao iz doma jer on za to nije sposoban.

"Ja ću i dalje da insistiram do kraja. Sumnjam na najgore, pa neka i bude najgore, ali hoću da znam pravu istinu“, kroz suze govori Mirko Milosavljević, otac nestalog mladića.

Roditelji su u vreme Milutinovog nestanka bili u Soko Banji, saznali su da ga nema tek pet dana kasnije.

Oni optužuju dom za taj propust jer, kako kažu, da su za nestanak saznali odmah, možda bi Milutin danas bio sa njima.

“Sumnjam u sve, u sve sumnjam, u sve najgore, 14 dana oni njega ne mogu da nađu“, kaže majka Slavica.

Na obližnjem gradilištu trenutno se nalaze bageri i mašine koje zakopavaju zemlju. Roditelji sumnjaju da je on tu upao i da je živ zatrpan.

U Domu tvrde da to nije moguće i veruju da je Milutin nestao, ali ne objašnjavaju kako.

Pomoćnik direktora doma Dragomir Udovičić kaže da njegov nestanak nema veze sa radovima u krugu dvorišta.

“Da se to njemu desilo, u to ne možemo da verujemo. On nikada nije bežao, nije morao da izađe na kapiju, mogao je i na ogradu, ne verujemo da se to desilo, nemamo odgovor za tako nešto“, kaže Udovičić.

Socijalni radnici Milosavljeviće već danima ubeđuju da nestanak njihovog sina i njegovu sliku ne objavljuju u medijima.

Policija je sliku nestalog dobila iz doma, i to tek pre dva dana.

“Dete jako upadljivog ponašanja, gestikulira, mlatara rukama, otežano govori, tako da je on upadljiv. Gde god da ga je neko video, on bi javio, sama slika tu ne znači ništa kada je on tako upadljivog ponašanja“, kaže Udovičić.

U policiji smatraju da je to veliki propust rukovodstva doma.

Milutin je bio u Domu od 13. godine. Rođen je zdrav, a mentalni poremećaj dobio je nakon što je pao i teško povredio glavu i nervne ćelije.

Izvor: B92

Van mreže naca

• Global Moderator
« Odgovor #2 poslato: Septembar 06, 2008, 10:18:37 pre podne »
Milutin Milosavljević

Izvor: http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=55807

Van mreže naca

• Global Moderator
« Odgovor #3 poslato: Novembar 14, 2008, 11:42:26 posle podne »
Na žalost, posle više meseci, pronađeno je telo Milutina Milosavljevića.

Izvor Blic

Van mreže plava

• Član
  • **
  • Avon dama
« Odgovor #4 poslato: Jun 18, 2011, 11:31:09 posle podne »
NESTALA 17-GODIŠNJA ANTONIA BILIĆ NA PODRUČJU DRNIŠA (HRVATSKA)

Prijavljuje se nestanak sedamnaestogodišnje Antonie Bilić na području Drniša. Viđena je zadnji put 07.06. u 10h ujutro kako stopira (na čikolskom mostu) u smijeru Drniš – Split. Obučena je u bijelu majcu, traperice i zlatne tenisice. Viskoka je 175 cm, te ima dugu crnu kosu i crne oči.

Po zadnjim informacijama signal s mobilnog telefona je zabilježen u Karlovcu istog dana u 15.40. Radi se o djevojci izrazito mirne naravi koja se nikad prije nije udaljavala od doma.

Molimo da se bilo kakve informacije odmah prosljede najbližoj policijskoj stanici ili rodbini na broj 0958600777.

Za više informacije pronađite stranicu na Facebook-u ''Nestala - ANTONIA BILIĆ''...

Van mreže Džudi

• Član
  • **
  • Ex Zbunjena
  • Dg: G80.2
  • Grad: Beograd
« Odgovor #5 poslato: Mart 06, 2012, 06:26:01 posle podne »
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=03&dd=05&nav_id=588005

Prema izveštaju načelnika policije u Nišu, ovaj dečak je juče viđen u okolini Niša-vest od pre 15-tak minuta iz "Beogradske hronike".

Jako mi je žao, dečak ima govornu manu i koliko sam čula blago je mentalno retardiran.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.