Autor Tema: Automobili prilagođeni invalidima  (Pročitano 12816 puta)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Automobili prilagođeni invalidima
« poslato: Mart 31, 2008, 10:47:55 posle podne »
Navodićemo primere, slike, moguće konverzije itd.

Prvi je Citroen Berlingo

CITROEN BERLINGO 1,9 L DIESEL  godina: 2000  cena: 17 500 €

Hendi-društvo

Automobili prilagođeni invalidima
« poslato: Mart 31, 2008, 10:47:55 posle podne »

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
Odg: Automobili prilagođeni invalidima
« Odgovor #1 poslato: Mart 31, 2008, 10:55:17 posle podne »
Ovaj auto bi trebalo da je dosta jeftiniji.

Renault Kangoo

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #2 poslato: Mart 31, 2008, 11:21:33 posle podne »

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO

Van mreže oliver111

• Član
  • **
  • Dragan Grujic
« Odgovor #4 poslato: Jun 12, 2008, 08:57:25 posle podne »
To je sve lepo... ali skupo... ja pitao nemce koliko bi me koštalo da urade auto za jednog distrofičara
na džojstik... od auta karavana da se malo poviši i ulazi sa kolicima, to sam već video u njihovom katalogu
i vozi ga jedan zamislite mnogo gore upropašćen nego ja koji sam 100%, pitam ja a oni kažu de slikaj se komplet da te
ošacujemo... ja pošaljem sličicu i vrlo brzo dobijem odgovor, odlično vi možete upravljati vozilom koliko smo mi sa vaše fotografije
mogli da vidimo, vi dosta dobro sedite... i tako ja kažem ok dajte mi cenu a to je nov auto plus dogradnja(razmišljao sam da
podignem kredu i dodam nešto pa nek sve skupa bude i 20.000 evrića na više godina nije problem stan za stanovanje imam...
pošaljem ja pitanje o ceni... isto nije prošlo mnogo vremena, dobijem kompletnu mapu radova na wolksvagen karavanu
ili kako ih već zovu specifično mini wan... i da će me to zadovoljstvo koštati svege oko 80.000 evrića... e pa što je mnogo mnogo je.

Van mreže zivadin

• Novi član
  • *
« Odgovor #5 poslato: Jun 13, 2010, 09:51:19 posle podne »
Ovaj auto bi trebalo da je dosta jeftiniji.

Renault Kangoo

jako retko, ali ume po neki adaptirani da zaluta na polovniautomobili.com

odkako su restilizovali sajt, sada kad se klikne na ''Detaljni pretraživač'', na dnu liste ima da se shtiklira ''Prilagođeno invalidima''

zadnji put je bio zeleni Kangoo, benzinac 1.2, najslabija verzija, recimo 2002 godiste. Cena koja je pisala je bila 4.200 evra

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.