Autor Tema: Ecomer  (Pročitano 10083 puta)

Van mreže gliša

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
Ecomer
« poslato: Jul 13, 2008, 04:10:49 posle podne »
Supruga je pored raznih vitamina što pije počela ponovo i sa Ecomerom , da li ga neko od vas koristi  :o

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
Ecomer
« Odgovor #1 poslato: Jul 13, 2008, 05:17:35 posle podne »
ja sam koristila,nista posebno, ali eto stara prica omega 3

Van mreže sama

• Član
  • **
Ecomer
« Odgovor #2 poslato: Jul 13, 2008, 10:18:25 posle podne »
Ecomer..recite mi sta je ?tableti omega 3 ili nesto drugo.

Van mreže gliša

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
Ecomer
« Odgovor #3 poslato: Jul 13, 2008, 10:27:52 posle podne »
Ecomer je ulje iz ajkuline jetre.Glavne aktivne supstance u Ecomeru su Alkilgliceroli.Alkigliceroli su suptance kojih ima u majčinom mleku,jetri,slezini i koštanoj srži.Najveća koncetracija alkiglicerola u prirodi je u ulju ajkuline jetre.Veoma je jak antioksidant oslobađa mišiće od mlečne kiseline i od umora te tako  obezbjeđuje potrebnu energiju.

Van mreže sama

• Član
  • **
Ecomer
« Odgovor #4 poslato: Jul 14, 2008, 12:10:59 posle podne »
Mi koristimo kapsuli sa lososovo ulje.Napraveni iz meso lososa.

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
  • Pol: Žena
Odg: Ecomer
« Odgovor #5 poslato: Decembar 14, 2009, 01:39:38 posle podne »
Trenutno koristim Olisalvin, to je isto ulje od jetre ajkule i na samom pakovanju pise da je za autoimune bolesti. Bugarski je proizvod ali ima rusku licencu. nekako imam vise snage.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.