Autor Tema: pokradena sam  (Pročitano 3305 puta)

Van mreže REJCL

• Novi član
  • *
pokradena sam
« poslato: Mart 16, 2010, 01:41:04 posle podne »
Posto mi je finansisko stanje sad lose, moram da pitam.
Prvo- Pre tri i po godine obijena mi je kuca, lopov uhvacen para nista(mada je moglo biti). Bila sam 8 mesec trudnoce, upao je u pola dana u kucu odeno moju ustedjevinu koju sam skupljala za automatik a nesto zaktnog nakita koje sam dobila za svadbu. Na sudjenju sam toliko naplasena, jer su me zvali 300 puta na sudjenje, zato sto se okrivljeni nije pojavljivao pa odlagali sudjenje, drugim svedocima pretili kaznama, delili kazne za nadolazak od 10000 dinara pa navise, iako se okrivljeni nije pojavljiuvao, meni su savetovali da trudna idem na lastin autobus 100 km bez noge sa drugim detetom pa na gradski autobus ako nema ko da me vozi i da cuva decu (savetnik je bila zena desno od sudije)???
Na kraju porodjaj i vise niko nedaje nikakve informacije o zavrsetku sudjenja(kazu na telefonu kad sam zvala da mi treba broj predmeta koji nemam(kako to da nadjem nemam ni jedan poziv sacuvan). Advokad mi je TADA savetovao da od toga nema nista, i da dignem ruke. Pitanje dali se  promenilo nesto u sudstvu, mislim na to da nemam para za duge skupe sudske procese, koji nemaju resenja, a neznam nista o pravu. Bilo kakav savet iz iskustva, ideja ili pravni savet bio bi mi od pomoci, da kriminalci odgovaraju za svoje postupke, i da pravda bude zadovoljena. Ako ova tema na pogresnom mestu izvinite- prebacite, ili nije za ovo- brisanje.  Unapred hvala!

Van mreže REJCL

• Novi član
  • *
Odg: pokradena sam
« Odgovor #1 poslato: Mart 19, 2010, 12:06:23 pre podne »
Nasla sam odgovor, izvinite na smaranju ali ovde mi je nekako bilo kao" kod kuce", ali necu da dopustim jos da mi otimaju a ja da cutim, dosta mi je bezakonja (tema moze na brisanje hvala)..........

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.