Autor Tema: sprava za jacanje misica  (Pročitano 24032 puta)

Van mreže nabuko

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
Odg: sprava za jacanje misica
« Odgovor #30 poslato: Maj 20, 2009, 12:43:01 pre podne »
tako sam  otprilike racunao ali sam se nadao da su ipak malo pristojni sto se cijene tice ...

Hendi-društvo

« Odgovor #30 poslato: Maj 20, 2009, 12:43:01 pre podne »

Van mreže desant

• Član
  • **
« Odgovor #31 poslato: Maj 20, 2009, 12:47:20 pre podne »
Sajtova nema ,vec sam direktno pricao sa prodavacima sve te tri stvari ,uspostavio kontakt i dobio ponudu od njih..

Van mreže north system

• Novi član
  • *
« Odgovor #32 poslato: Maj 28, 2009, 01:32:01 posle podne »
Postovani prijatelji, cena MOTOmed-a u Srbiji kod zvaničnog zastupnika firme REHA koja proizvodi MOTOmed se kreće od 2700 evra pa naviše u zavisnosti od dodataka koji su potrebni korisnicima.

Van mreže gliša

• Član
  • **
« Odgovor #33 poslato: Decembar 03, 2009, 12:15:36 pre podne »
Konačno i nama stiže sprava iz Danske,slična je ko u Roxi samo možda malo noviji model.E sad supruga nema više izgovor da ne vježba ;)

Van mreže nabuko

• Član
  • **
« Odgovor #34 poslato: Januar 09, 2011, 02:00:51 posle podne »
za ovu spravu slovennci trazili 3 000 ali ono malo nasminkana kao ima sat i te fore i neke po meni nepotrebn dodatke ...ja objasnih covjeku sta mi treab i pokazah mu sliku i napravio mi je spravu za nekih 150e od bicikla i motor ...malo se iscimao oko motora jer treba da uredi da radi odgovarajucom brzinom ...inace sprava je na struju i trosi kolko tri sijalice ...

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.