Autor Tema: Gde preuzeti ortopedsko pomogalo za padajuce stopalo - (Beograd)  (Pročitano 3477 puta)

Van mreže kole_bg

• Novi član
  • *
Gde preuzeti ortopedsko pomogalo za padajuce stopalo - (Beograd)
« poslato: Januar 16, 2013, 12:25:45 posle podne »
Danas sam preko RFZO dobio ocenu da je opravdano dobijanje ortopedskog pomagala za padajuce stopalo, ali nisu znali gde da me upute gde da to pomagalo i podignem. Kazu da su ranije imali spisak ortopedskih kuca preko kojih se sa papirima iz RFZO ta pomagala i dobijaju, a sada su mi predlozili da se raspitam jer taj spisak vise ne postoji  :n22:.

Pa evo ja se raspitujem, i molim vas da mi pomognete oko izbora kuce za preuzimanje ortopedskog pomogala ove vrste, naravno ukoliko je to dozvoljeno uraditi na ovaj nacin.

Ako administrator smatra da ne treba ovako da "reklamiramo" ortopedske kuce onda cemo razmeniti mailove.

U svakom slucaju molim vas za vasa iskustva i misljenja oko podizanja pomagala.

Pozdrav i hvala unapred.

Hendi-društvo

Gde preuzeti ortopedsko pomogalo za padajuce stopalo - (Beograd)
« poslato: Januar 16, 2013, 12:25:45 posle podne »

Van mreže kole_bg

• Novi član
  • *
Odg: Gde preuzeti ortopedsko pomogalo za padajuce stopalo - (Beograd)
« Odgovor #1 poslato: Januar 17, 2013, 01:01:03 posle podne »
Evo samo da Vam saopstim sta sam uradio za protekla 24 sata. Obisao sam tri kuce koje sam mogao, i to kod Doma zdravlja Savski venac - ortopedska kuca "Ortho Aid", kod BIP-a (mostar) "Rudo" i "Bauerfeind" kod belog dvora.

Sve kuce omogucavaju da se preko RFZO dobije pomagalo kod njih, ali kada sam pitao za cenu bio sam iznenadjen jer ista stvar na sva tri mesta kosta razlicito s' tim da razlika u ceni uopste nije zanemarljiva, cak toliko da je u "Ortho Aidu" apsolutno ista stvar (isti oblik, ista boja, isti materijal ...) gotovo duplo skuplja nego kod "Bauerfeind"-a kod belog dvora. "Rudo" je zlatna sredina ali nisu imali trenutno na lageru. Rekose da dobijaju za neki dan pa kad budem otisao na probu javicu da li je to pomagalo isto kao i u ove druge dve kuce.

Pozdrav ;)

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.