Autor Tema: Operacija krajnika  (Pročitano 53110 puta)

Van mreže Lili123

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Grad: NS
Odg: Operacija krajnika
« Odgovor #30 poslato: Jun 25, 2012, 11:56:32 posle podne »
Operisala sam krajnike u 4-om srednje... septembar mesec... :n9:

Bojala sam se jako pa sam operisana pod totalnom anestezijom... :D

Najgore mi je bilo budjenje i osećaj težine u rukama i nogama...
Htela bih da se pokrenem, a ne mogu... udovi kao da su od olova! :sad:

Taj osećaj je bio jeziv... mozak grozničavo smišlja kako da pomeri telo, a telo ne sluša... n31

PS. Grlo nisam ni osećala da me boli... i uživala sam u ogromnim količinama sladoleda... mmmmm.... :n13:

Van mreže angely

• Član
  • **
  • ***ja imam problem za svako resenje***
« Odgovor #31 poslato: Jun 26, 2012, 02:06:14 posle podne »
ja sam sa 5 godina.. bila dan u bolnici i onda kuci jela banane,banane,supu i banane...bila zima jbg nisu dali da jedem sladoled  ::)

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Dg: MS
  • Grad: NBgd
« Odgovor #32 poslato: Jun 26, 2012, 02:55:48 posle podne »
čim sam napunila 3,moj pedijatar je mamu smuvao,i njemu je bilo muka od mojih temperatura,angina ... :n22: te godine zbog njih ne odoh na Avalu u Šuplju stenu s obdaništem  :m2:
ko sad se sećam zelene maske nalik na abažur za lampe,i mirisa etra  :n19:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.