Autor Tema: Potreban psiholog?  (Pročitano 8466 puta)

Van mreže raven2005

• Novi član
  • *
  • Pol: Muškarac
Potreban psiholog?
« poslato: Maj 20, 2009, 04:30:03 posle podne »
Pozdrav, da bih dobio elektromotorna kolica potrebno mi je misljenje psihologa, ali je problem u tome sto nemogu da nadjem nijednog... Ja sam iz okoline Zrenjanina, tako da bi mi odgovaralo da je iz Zrenjanina, da li se neko susretao sa ovim problemom?

Hendi-društvo

Potreban psiholog?
« poslato: Maj 20, 2009, 04:30:03 posle podne »

Van mreže Tia

• Global Moderator
  • Pol: Žena
  • Master of the Universe
Odg: Potreban psiholog?
« Odgovor #1 poslato: Maj 20, 2009, 05:03:49 posle podne »
Da li misljenje psihologa iz doma zdravlja kome pripadas ne vazi?

Van mreže raven2005

• Novi član
  • *
« Odgovor #2 poslato: Maj 20, 2009, 05:21:43 posle podne »
Da li misljenje psihologa iz doma zdravlja kome pripadas ne vazi?

To je i problem, u mom domu zdravlja nema psihologa, ipak je ovo malo mesto... Neznam, da li ima neki privatni psiholog?

Van mreže Tia

• Global Moderator
  • Master of the Universe
« Odgovor #3 poslato: Maj 20, 2009, 05:31:25 posle podne »
Ma to je problem, da li oni priznaju misljenje privatnog psihologa! Koliko ja znam cesto se misljenja privatnih lekara ne vaze prilikom zvanicnih, "drzavnih" procesa!

U Zrenjaninu ima Opsta bolnica "Djordje Jovanovic" -    Dr Vase Savića 5; tel +381 23 513 200; probaj da pitas da li tamo ima psihologa!

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Dg: MS
  • Grad: NBgd
« Odgovor #4 poslato: Maj 20, 2009, 05:40:06 posle podne »
To je i problem, u mom domu zdravlja nema psihologa, ipak je ovo malo mesto...
Mogu li da te iz tvog DZ upute u neki veći DZ koji ima psihologa ili najbliži KC ?

Van mreže raven2005

• Novi član
  • *
« Odgovor #5 poslato: Maj 20, 2009, 05:48:05 posle podne »
Hvala Tia!!!

@naca

Problem je sto meni bi to trebalo za sutra, nije problem da li je privatni psiholog, posto mi je receno da je vazno da psiholog ima svoj pecat... probacu i u Sv. Jovanu, treba da se cujem veceras sa njima...

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.