Autor Tema: trnjenje prstiju  (Pročitano 11460 puta)

Van mreže tost

• Novi član
  • *
trnjenje prstiju
« poslato: Maj 23, 2009, 08:28:27 pre podne »
Imam 43g i od skora (dve-tri nedelje) osecam trnjenje prstiju oobe ruke,vise leve nego desne.U toku noci me bude jaki bolovi i verujte da su na granici suza.Spas trazim u tusiranju hladnom vodom i to olaksanje traje 15tak minuta i opet sve ispocetka. U hitnoj sam dobio tri injekcije ohb12,dexazon i ne znam sta je jos trece i to dok je trajalo bilo je ok ali posle toga sve po starom.Malo sam istrazivao po netu i zakljucio da su u pitanju cervicalni prsljenovi ( njih sedam).Koji je u pitanju? Koji kontrolise to moje trnjenje? Ako mozete objasnite mi sve o tome i pomozite da shvatim o cemu se radi. Unapred zahvalan.

Van mreže naca

• Global Moderator
  • Pol: Žena
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Dg: MS
  • Grad: NBgd
Odg: trnjenje prstiju
« Odgovor #1 poslato: Maj 23, 2009, 09:26:23 pre podne »
Bio si u hitnoj,šta su ti oni rekli,zašto imaš te smetnje?Oni su trenutno otklonili bol sa th,ali ne i uzrok bola i trnjenja.
Da li si posle išao kod lekara?
Ako nisi trebalo bi, jer ovde možemo samo da nagađamo šta je u pitanju,a snimak kičme u vratnom delu verovatno može da razreši zašto ti se to dešava.

Van mreže Tia

• Global Moderator
  • Pol: Žena
  • Master of the Universe
Odg: trnjenje prstiju
« Odgovor #2 poslato: Maj 23, 2009, 01:35:10 posle podne »
Mora da se utvrdi uzrok tog trnjenja! Posto ja sa kicmom kuburnim znam da to mora da se snimi, da pregleda neurolog i fizijatar! Posle neka fizikalna terapija, laser, trakcije, .... zavisi sta je! Mozda ukljestenje nerva, losa cirkulacija, ... mozemo da nagadjamo ali bez snimka i dijagnoze nista se ne moze ....

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.