Autor Tema: MS odgovornost  (Pročitano 22334 puta)

Van mreže raca

• Moderator
  • Pol: Žena
Odg: MS odgovornost
« Odgovor #30 poslato: Decembar 05, 2008, 08:17:20 posle podne »
Ih, svasta se moze naci i videti...

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #31 poslato: Decembar 05, 2008, 10:47:37 posle podne »
Slazem se sa racom a donekle sa Makom i Borisom.
Sve zavisi koji je oblik MS-a i kako uopste zivite, onda mozete reci pesimista i realista sa MS-om. Ako imate srece da bolujete od lakseg oblika MS-a onda mozete biti zadovoljni.

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #32 poslato: Decembar 06, 2008, 10:03:06 pre podne »
Asja zdravo, stvarno me zanima sta je to laksi oblik jer verujem da se svi nadamo tome, bar se ja nadam.. Dr. mi kaze da su moje lezije stare, i da cim dosada nisam imala poteskoce niti neke simptome da mozda ce tako i da se nastavi i da sam prestara (33g.) da uzme neki agresivni zamah (to iz njegova iskustva). Znam da nemoze da se tacno utvrdi i definise laksi oblik, ali mislim da ti imas najvise informacija u vezi MS. Hvala.

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #33 poslato: Decembar 06, 2008, 11:07:22 pre podne »
Laksi oblik je kada mozes da zivis normalnim zivotom bez neke velike pomoci sa strane.

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #34 poslato: Decembar 06, 2008, 12:03:20 posle podne »
Tako, ali nitko nezna sta donosi sutra..

Van mreže BorisD

• Član
  • **
« Odgovor #35 poslato: Decembar 11, 2008, 06:49:28 posle podne »
Mislim da po pitanju odgovornosti stvari poput lakse ili teze verzije MS nisu bitna. Pitanje je da li i koliko opterecivati zivot onih oko nas.

Van mreže raca

• Moderator
« Odgovor #36 poslato: Decembar 11, 2008, 08:45:19 posle podne »
Mislim da po pitanju odgovornosti stvari poput lakse ili teze verzije MS nisu bitna. Pitanje je da li i koliko opterecivati zivot onih oko nas.

Laksa ili teza verzija MS je itekako bitna. I to nisu nikako "stvari" to su bitne cinjenice koje odredjuju zivot ne samo obolelog nego i ljudi oko njega.

Van mreže BorisD

• Član
  • **
« Odgovor #37 poslato: Decembar 11, 2008, 10:23:00 posle podne »
to su bitne cinjenice koje odredjuju zivot ne samo obolelog nego i ljudi oko njega.

Mogao bih se sloziti samo donekle. Naime, smatram da je na nama da procenjujemo nivo opetercenosti okoline

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.