Sporazum o registraciji

Registracijom na ovaj forum pristajete na sledeće uslove: nećete postavljati sadržaj koji je lažan, uvredljiv, pogrdan, vulgaran, uznemirujući, nepristojan, preteći, nećete koristiti govor mržnje, nećete koristiti seksualne aluzije koji bi mogle biti uvredljive, nećete zadirati u privatnu sferu korisnika, nećete postavljati materijal za odrasle ili slične koji krše zakon Republike Srbije. Takođe pristajete da nećete postavljati materijal koji je zaštićen autorskim pravima osim u slučaju kada vi posedujete autorska prava na postavljeni materijal ili imate dozvolu vlasnika za korišćenje navedenih autorskih prava. Spam, fluding (zatrpavanje foruma) reklamiranje bez odobrenja i van predviđenog mesta, lančana pisma, piramida lanci, dosađivanje drugim korisnicima takođe je zabranjeno na forumu.

Zapamtite da je nemoguće da administratori ili vlasnici foruma provere i potvrde ispravnost svake poruke. Molimo vas da zapamtite da mi ne vršimo aktivni i stalni monitoring (nadgledanje) postavljenog materijala i nismo odgovorni za neprimereni sadržaj. Ne garantujemo za ispravnost ili upotrebljivost informacija koje se prezentuju na forumu. Postavljene poruke izražavaju mišljenje autora koji ih postavlja, a ne i mišljenje ovog foruma, njegove administracije, uredništva ili vlasnika ovog foruma. Svako ko smatra da je određeni postavljeni materijal na neki način neprikladan, poziva se da o tome odmah obavesti administratore ili moderatore ovog foruma. Administracija foruma zadržava pravo da u razumnom vremenskom roku nakon prijave odstrani sporni materijal sa foruma ako zaključi da je tako nešto potrebno. Molimo vas da razumete da administracija foruma možda neće moći odmah da odstrani ili izmeni sporni materijal jer je u pitanju manuelni proces. Ovo važi i za informacije u okviru korisničkog profila.

Korisnici foruma su odgovorni za sadržaj koji postavljaju na forum. Slažete se da oslobađate odgovornosti vlasnike foruma, internet stranica, koje sarađuju sa forumom, njegovu administraciju i uredništvo. Vlasnici foruma, takođe zadržavaju pravo da otkriju vaš identitet (ili neke druge informacije koje se nalaze u okviru foruma) u slučaju da se pojavi službena prijava ili u slučaju da se pokrene pravni postupak koji proističe iz situacije koja je izazvana korišćenjem ovog foruma.

Prilikom registracije, imate mogućnost izbora Vašeg korisničkog imena (username). Savetujemo vam da korisničko ime bude primereno. Slažete se da, posle registracije i aktivacije Vašeg  korisničkog naloga (user account), nećete nikad nikome dati informacije o svojoj šifri u svrhu zaštite Vašeg identiteta i u svrhu provere tačnosti podataka. Takođe, pristajete da NIKAD nećete koristiti tuđi korisnički nalog (user account) iz bilo kog razloga.
Preporučujemo Vam da koristite kompleksne i jedinstvene šifre za svoj nalog, kako bi sprečili potencijalnu krađu vašeg naloga.

Posle registracije i prijavljivanja na ovaj forum, imaćete mogućnost da popunite detaljni profil. Vaša je odgovornost da to učinite postavljajući tačne (ispravne) podatke. Bilo koja informacija za koju vlasnik ili administracija foruma utvrdi da je netačna ili vulgarne prirode biće uklonjena, sa ili bez prethodne najave. Moguća je i primena određenih sankcija.

Zapamtite da se sa svakom Vašom porukom prati i Vaša IP adresa kako bi u slučaju neprikladnog izražavanja mogli biti banovani od strane uredništva foruma ili zbog kontakta sa Vašim ISP-om. Ovo važi samo u slučaju većih kršenja pravila foruma.

Takođe napominjemo da softver foruma postavlja cookie, tekstualni fajl koji sadrži neke informacije poput Vašeg korisničkog imena i šifre, u keš memoriji Vašeg browsera. Ovo se koristi samo u funkciji Prijave ili Odjave sa foruma. Softver foruma ne sakuplja niti šalje bilo kakve informacije na Vaš kompjuter.

Još jednom proverite da li ste uneli tačan e-mail. U slučaju da niste, nećete biti u mogućnosti da aktivirate Vaš nalog jer Vam neće stići potreban link za aktivaciju.Takođe, pre registracije, proverite da li Vam je e-mail adresa i dalje u funkciji i da li imate slobodnog prostora za prijem novih e-mail poruka.
Upravo neaktivan e-mail i ispunjen limit u broju e-mail-ova, su najčešći razlog nedobijanja aktivacionog linka.

Ako ste ove uslove ispunili a ipak niste dobili aktivacioni e-mail, proverite Spam/Bulk/Neželjena pošta folder, jer se ponekada dešava da naš e-mail završi u tom folderu.


Za korisnike Gmail-a: folder Nepoželjna pošta po osnovnim podešavanjima nije vidljiv u meniju sa leve strane. Potrebno je kliknuti gde piše "još x" (x je broj foldera koji se ne vide).

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.