Autor Tema: Planinari  (Pročitano 2733 puta)

Van mreže sumonja

  • VIP
  • ***
  • Poruke: 56
Planinari
« poslato: Mart 03, 2007, 12:54:47 posle podne »
Vesti o  skoli za planinare na sajtu www.rajac.net. Informaciju smo dobili posredstvom Saveza za sport i rekreaciju invalida Beograda.

Dva clana DSAS su se odvazili i oprobali u planinarenju ... slike same govore o njihovom zadovoljstvu i potrebi za ovako dobro osmisljenim programima koji su prilagodjeni potrebama i mogucnosti zainteresovanih.

"I MI ŽELIMO DA SE BAVIMO SPORTOM

Planinarski dom na Rajcu ugostio je ovih dana grupu od dvadesetak članova Saveza invalida Srbije. Sportisti različitih oblika invaliditeta obuhvaćeni su posebnim projektom Kluba ekstremnih sportova “Pozitiv”, koji podrazumeva obuku osoba sa invaliditetom u planinarstvu i orijentiringu. Polaznici obuke su obišli većinu rajačkih staza i savladali osnove planinarenja i orijantacije. Od autora projekta g. Slobodana Stokića saznali smo da je ovo prva obuka ove vrsta kod nas i da Rajac pruža odlične uslove za obuku ove vrste. Projekat je podržalo i Ministarstvo prosvete i sporta."


 :a2:

Hendi-društvo

Planinari
« poslato: Mart 03, 2007, 12:54:47 posle podne »

 

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.