Dg > Ankete

ANKETA: Koliko ste dnevno spavali pre MS-a?

(1/5) > >>

BsAs:
Anketa se odnosi na period pre pojave MS a posto niko od nas nije siguran kad je bolest tacno pocela uzecu donji prag za pojavu bolesti. Znaci odgovorite samo ukoliko mozete da se setite koliko ste spavali pre 20-te godine zivota, dnevno + nocno spavanje.

Sklerozica:
Glasao sam za opciju od 5-7 mada, znao sam da ne spavam po nekoliko dana ali i da preko vikenda (ako ne radim) spavam po 12-16 sati. Totalni haos zbog posla.

BsAs:
Da, otprilike tako i treba da se glasa. Da se izbace ekscesne i nepredvidive situacije

Sklerozica:
U istoj smo grupi. Zašto si ti malo spavala?

BsAs:
pa to mi je bio kao neki optimum da funkcionisem normalno preko dana, jednostavno nisam osecala potrebu da spavam vise; a ta nasa grupa nije malo spavanje, vise bi se vodilo kao 'normalno spavanje na donjoj granici'

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju