Autor Tema: MS i posao, radno mjesto  (Pročitano 13935 puta)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Odg: MS i posao, radno mjesto
« Odgovor #105 poslato: Novembar 01, 2009, 09:09:08 posle podne »
I ako mogu da dodam, bez onog humanog u sebi. ;)

Hendi-društvo

« Odgovor #105 poslato: Novembar 01, 2009, 09:09:08 posle podne »

Van mreže Angel9

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #106 poslato: Novembar 03, 2009, 09:03:31 posle podne »
OK, kako ne bismo dalje sirili polemiku, zaboravicemo ''doticni'' moj komentar, tj pojednostaviti ga:

Dakle, ako neko osobi sa MS-om moze da kaze da su njena bolovanja predvidiva, da se ''vadi'' na svoju dijagnozu i slicno, onda je taj neko vrlo glup, neinformisan i bezobrazan.

Apsolutno se slazem da je doticna glupa, neinformisana i bezobrazna!!!

Van mreže Angel9

• Član
  • **
« Odgovor #107 poslato: Novembar 03, 2009, 09:08:50 posle podne »
Nadam se da ćeš u jednom trenutku reći da te briga za sve i da ćeš to i stvarno osećati. Do tada, ne opterećuj se ni razmišljanjem o dotičnim osobama. ;)

I ja se iskreno nadam!

Van mreže Sara

• Član
  • **
  • Dg: MS
« Odgovor #108 poslato: April 17, 2012, 10:34:14 posle podne »
Posle izvesnog vremena na bolovanju pocela sam da radim...

Cim te vide saradnici zaborave na tvoje probleme(samim tvojim prisustvom)-i sve po starom,puno rada,previse,stres i sl...
Covek se mora distancirati,ograniciti a pitanje je kako...

Van mreže miloskg

• Član
  • **
« Odgovor #109 poslato: April 17, 2012, 11:12:04 posle podne »
I ja malo da se ukljucim :D

Elem ja tek imam nekih godinu ipo radnog staza, problemi su nastali sa godinu dana radnog staza i i dalje traju!
Medjutim firma mi je ok, imaju mnogo razumevanja za mene. Sa druge strane zavrsavam masinstvo i pokazalo se da dosta znam :D pa im i trebam. Samo su me sklonili iz pogona u kancelariju. Okruzenje na poslu razume moje probleme i to mi mnogo znaci!
Dokle ce ovo stanje da traje ne znam, ali ne predajem se. :)

Trenutno nemam neke izrazene simtome, osim sto moram u wc da dajem pis, na pola sata-sat....

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.