Autor Tema: Kritikujte, hvalite, predlažite  (Pročitano 124467 puta)

Van mreže Admin

• Administrator
Kritikujte, hvalite, predlažite
« poslato: Februar 21, 2007, 12:27:31 pre podne »
dakle sve što vam smeta ili nedostaje, izložite ovde, da vidimo možemo li bolje.  :)

Hendi-društvo

Kritikujte, hvalite, predlažite
« poslato: Februar 21, 2007, 12:27:31 pre podne »

Van mreže Roxi

• VIP
  • Pol: Žena
  • MS
Odg: Kritikujte, hvalite, predlažite
« Odgovor #1 poslato: Februar 22, 2007, 09:30:28 posle podne »
Nedostaje nam samo malko vise clanova.
Kako bismo "dozvali" nove clanove?

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #2 poslato: Februar 22, 2007, 09:43:46 posle podne »
Tek je drugi dan na izmaku. Moramo i mi još poraditi, doterati ovo, napraviti banere, pa onda krenuti u razmenu.

Van mreže Roxi

• VIP
  • Pol: Žena
  • MS
« Odgovor #3 poslato: Februar 23, 2007, 07:55:10 posle podne »
da li je nekom palo na pamet da kontaktira MarkaBG? Mislim da je on pored Zlatka gradio onaj stari forum.
Mozda on nesto zna o Zlatku.

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 14, 2007, 11:24:42 pre podne »
 Skrecem ti paznju na nekoliko jezickih nedoumica. Hendi-drustvo, kako ja smatram, nije najbolji naziv jer hendi znaci : ruka, rucno. Nemci za mobilni telefon kazu npr. hendi.
Hendikep vec govori da su u pitanju osobe sa razlicitim fizickim nedostacima.
Termin osobe sa posebnim potrebama je takodje nesrecno odabran naziv. Zar je posebna potreba otici u pozoriste? Nije - samo mi omogucite prilaz: zdravome stepenice, osobi sa invaliditetom rampu.

Znam da nije lako naci najbolji termin koji ce zadovoljavati i samo znacenje i jezicki biti tacno.....

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 14, 2007, 01:17:58 posle podne »
Znam to da je ime malo .... nesretno izabrano ali... Posle nestanka hendikep.info-a nas nekoliko je odlučilo da napravimo drugo mesto za druženje. Mislim da niko od nas nije smatrao da će to biti trajno, već smo se nadali da će se hendikep.info opet pojaviti te stoga nismo ni razmatrali ime nešto ozbiljnije. Krenuli smo logikom da smo mi društvance za druženje pa smo odlučili da to ubacimo u ime a hendi je skraćeno od hendikep. Ni na kraj pameti nam nije bilo ovo za telefon. Sada je već kasno. Domen je kupljen, pretraživači nas već nalaze po tome i do daljnjeg od promene neće biti ništa. Lično, najviše bih voleo da smo opet hendikep.info jer se i tako kompletira stara ekipa, ali taj domen je kupio neki preprodavac domena. :(

Termin - osobe sa posebnim potrebama će biti verovatno promenjen. Juče sam ga ubacio a ovo nije prvi komentar protiv toga. Lično, taj izraz mi je toliko odvratan ali ga svi potenciraju. Ne razumem to, malo smo invalidi, malo hendikepirani, malo osobe sa invaliditetom a onda osobe sa posebnim potrebama. Mislim da ćemo ovo regulisati.

Voleo bih, da kada sledeći put tražim mišljenje i pomoć, to bude blagovremeno a ne posle urađenog posla.
Baš povodom teksta dobrodošlice, tražio sam pomoć od svih Vas u temi Konkurs. Mislim, nije loše ni ovako, svaka sugestija je dobrodošla, ali je malo lepše ako to uradimo blagovremeno.

Hvala na komentaru i sugestijama. Očekujem i ubuduće takav pristup.

:a7:

Van mreže MarkoBG

• Član
  • **
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 17, 2007, 11:23:20 posle podne »
Pozdrav za sve! Narocito za one koji su ponovo oziveli hendikep.info!
Drago mi je da se pored Zlatka naslo jos ljudi koji istinski misle i zele dobro.
Samo reci hvale! Lako je kritikovati, predlagati i traziti izgovore, ali pricu treba pokrenuti!
A to se ovde bas desava!

Pozdrav,
MarkoBG

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 17, 2007, 11:26:10 posle podne »
Hvala Marko. Na žalost, za oživljavanje hendikep.info sajta smo okasnili ali njegova ideja je tu. Ko zna, možda se u budućnosti dočepamo i tog domena. ;)

Izmena: Hvala Marko u ime svih nas.

Slabo mi radi mozak uveče.

Van mreže MarkoBG

• Član
  • **
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 18, 2007, 12:01:56 pre podne »
Hvala tebi Sklerozice!
Mislim da bih mogao da pomognem u sirenju vesti o ovom sajtu, iz razloga sto sam non-stop na terenu i u kontaktu sa ljudima, kojima bi ovaj sajt puno znacio. Imas li neko resenje za flajere ili sl. Kakva su ti razmisljanja o tome???

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 18, 2007, 11:17:18 pre podne »
 Ja bih ispod Multipla skleroza izbrisala dodatak  "forum o njoj". Jer kad bismo stavili sclerozis multiplex onda bi bio muski rod, tj. odredjivati rod bolesti mi je bzv.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 18, 2007, 04:52:24 posle podne »
 ;)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 18, 2007, 05:07:53 posle podne »
Hvala tebi Sklerozice!
Mislim da bih mogao da pomognem u sirenju vesti o ovom sajtu, iz razloga sto sam non-stop na terenu i u kontaktu sa ljudima, kojima bi ovaj sajt puno znacio. Imas li neko resenje za flajere ili sl. Kakva su ti razmisljanja o tome???

Naravno da bi to bilo dobro. Flajeri? Štampa? Ako je to u pitanju, bojim se da je to bacanje para.

drugarica

• Gost
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 22, 2007, 02:02:31 pre podne »
Zdravo svima !
Ja sam drugarica devojke koja je bolovala od MS .
Zelim da vam pohvali sajt i sve vase clanove. D I V N I     S T E !!
Super je sto pruzate podrsku jedni drugima jer je u zivotu to
 najbitnija stvar.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #13 poslato: Oktobar 22, 2007, 05:04:01 posle podne »
Hvala na pohvalama. :)

Van mreže sand

• VIP
  • Gospodarica foruma
« Odgovor #14 poslato: Oktobar 25, 2007, 07:09:55 posle podne »
dobro nam došla drugarice

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.