Autor Tema: Deca sa poremećajem u razvoju  (Pročitano 9999 puta)

Van mreže duh

• Član
  • **
  • Pol: Žena
Deca sa poremećajem u razvoju
« poslato: Mart 20, 2008, 02:33:25 posle podne »
Moje dete ima 15 godina. Vodi se kao disharmonija licnosti. Kategorizovan je kao laka mentalna retardacija. Bilo bi mi drago, ako neko deli sa mnom ovakva iskustva,da se javi i da zapocnemo temu o deci koja su posebna,ali koja poseduju svoju licnost_ KOJU MORAMO POSTOVATI

Hendi-društvo

Deca sa poremećajem u razvoju
« poslato: Mart 20, 2008, 02:33:25 posle podne »

Van mreže sand

• VIP
  • Gospodarica foruma
Odg: Deca sa poremećajem u razvoju
« Odgovor #1 poslato: Mart 21, 2008, 09:36:48 posle podne »
želim samo da te pozdravim i da ti se zahvalim na ovoj temi....
potpuno se slažem da moramo poštovati ličnost, emocije i potrebe dece jer "osoba je hendikepirana onoliko koliko je takvom posmatra socijalna sredina i najbliže okruženje"... hendikep je socijalni fenomen i svi moramo dati sve od sebe da se osobe sa posebnim potrebama, ostvarujući se u svom okruženju i socijalnoj sferi potpuno ispolje kao OSOBE, sa svojim željama, emocijama, potrebama, htenjima i mogućnostima...

Van mreže duh

• Član
  • **
« Odgovor #2 poslato: Mart 22, 2008, 02:27:57 posle podne »
Hvala Sand za lepo sagledavanje ovih problema,mada sam ja davno prestala da to sto je moj sin takav gledam kao problem. ZELIM da mi se jave osobe koje imaju dete poput mog i koje to vide kao problem. Veruj mi,srela sam se sa puno roditelja i uglavnom svako od nas se nosi na razlicit nacin sa ovim nacinom zivota. Pored ovog,prosle godine moj sin je imao i 2 napada epilepsije. Roditelji,javite se,U ISTOM SMO .

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #3 poslato: Mart 23, 2008, 03:18:25 posle podne »
Na forumu roditelj http://www.roditelj.com/forums/index.php? postoji podforum o deci sa posebnim potrebama.
Napomena: možda ćete imati teškoća kada pokušate da upišete poruku. Ja nisam uspeo. :(

Van mreže duh

• Član
  • **
« Odgovor #4 poslato: Mart 23, 2008, 03:28:48 posle podne »
Hvala Sklerozice,pokusavam i uspecu_ VALJDA.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #5 poslato: Mart 26, 2008, 11:55:49 posle podne »
Procedura im je takva. Znači od moje registracije do omogućenog učestvovanja na forumu, proteklo je par dana.

Elem, našao sam još jedan forum vrlo isti :) samo malo manji. Prilažem link

http://forum.roditeljportal.com/forums/forum-view.asp?fid=47

Van mreže duh

• Član
  • **
« Odgovor #6 poslato: Mart 29, 2008, 10:46:09 posle podne »
Uspela sam da se ubacim i poslala sam ti pozdrav tamo . Hvala jos jednom.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #7 poslato: Mart 29, 2008, 11:24:31 posle podne »
Duše, nema na čemu.  :a7:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.