Dg > Ankete

ANKETA: Uzrok multipla skleroze

(1/18) > >>

Asja:
 Sta je, po vasem misljenju uzrok MS? Ako samatrate da je vise od jednog uzroka mozete i tako glasati, ta opcija je otvorena.

Sklerozica:
Asja, možemo samo da nagađamo ali me zanima šta je povod što si ubacila povrede?

Asja:
Iz vaseg licnog iskustva i drugih koje poznajete.

Sklerozica:

--- Citat: Sklerozica  Mart 18, 2008, 11:28:08 posle podne --- ali me zanima šta je povod što si ubacila povrede?

--- Kraj citata ---

Asja, pitanjce.

Asja:
Zato sto je jedna od pretpostavki da prilikom fizickih povreda dolazi do lomljenja finih krvnih zidova  sto dovodi do propustanja otrovnih agenasa (hrana npr) koji napadaju cns.

Tema je tu vise da navede MSovce da razmisle sta je sve uslovilo njihovoj bolesti, pa shodno tome i da potraze adekvatan nacin lecenja.
Jer nije isto leciti se ako je uzrok virus, a sasvim drugo je zatrovanost organizma.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju