Hendi-društvo
Jul 09, 2008, 12:54:30 pm *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Arhiva foruma hendikep.info

Portal   Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Izgubljeni članovi i poruke  (Pročitano 3590 puta)
Sklerozica
Administrator
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Multipla Skleroza

« poslato: Mart 18, 2008, 07:31:44 pm »

Pisem sa mobilnog telefona, pa cu kratko.
U toku noci, nestali su nam poslednji clanovi i poslednje poruke. Sada procenjujem da su u pitanju poslednjih dan-dva. Cim dodjem kuci, kontaktiracu host-a da vidim sta se desilo. Licno mislim da su radili reparaciju baze i da su tom prilikom napravili ovaj lom. Nastavak sledi. Svedite pisanje na minimum.
Sačuvana
Sklerozica
Administrator
Van mreže Van mreže

Multipla Skleroza

« Odgovor #1 poslato: Mart 18, 2008, 07:32:25 pm »

Dakle ovako. Moje mišljenje je potvrđeno. Naš host je uradio nenajavljeno brisanje servera i vraćanje backup-a od 15.3.2008.
Na našu žalost, moj poslednji backup je od istog datuma, te neću biti u mogućnosti da vratim obrisane poruke, teme i članove. Po sećanju, znam da nedostaju sigurno dva člana: markons i duh. Čini mi se da su bila još dva, ali nisam upamtio njihove nickove.

Ovom prilikom, pozivam članove koji su se registrovali u periodu od 15. marta 2008 do današnjeg dana, da tu registraciju urade ponovo. Takođe, ako se sećate tema koje ste postavili, učinite to ponovo.  Embarrassed

Ja se zaista izvinjavam zbog nastalih neprijatnosti.

P.S. Poruka za korisnika duh: Nemamo deo foruma koji Vas interesuje, ali otvorićemo ga. 
Sačuvana
Sklerozica
Administrator
Van mreže Van mreže

Multipla Skleroza

« Odgovor #2 poslato: Mart 18, 2008, 07:33:27 pm »

Vraćeno je možda 12 sati razlike između mog i hostovog backupa. Današnjih poruka nema.
Sačuvana
Tia
Moderator
Van mreže Van mreže

Master of the Universe

« Odgovor #3 poslato: Mart 19, 2008, 03:21:54 pm »

I oni obavljaju gradjevinske radove, ko ja  Glavom o zid
Sačuvana
Sklerozica
Administrator
Van mreže Van mreže

Multipla Skleroza

« Odgovor #4 poslato: Mart 19, 2008, 05:50:04 pm »

Dobro, duh nam se vratio a sada čekamo dalje.
Sačuvana
oliver111
Član
**
Van mreže Van mreže

Dragan Grujic

« Odgovor #5 poslato: April 17, 2008, 08:53:30 pm »

Duh se vratio? a ima li vampira među vama?
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info i autora tekstova. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 0.062 sekundi sa 20 upita.