Autor Tema: Uput za Institut medicine rada  (Pročitano 1267 puta)

Van mreže Milkami

  • Novi član
  • *
  • Poruke: 10
Uput za Institut medicine rada
« poslato: Januar 25, 2020, 08:31:35 pre podne »
Poštovani,ja sam nova na ovom forumu i zahvaljujem se na nekim odgovorima koji me muče.Evo jednog predloga.Naime,može da se postavi pitanje.Zašto sa Novog Beograda stanovnici ne mogu da dobiju uput za Institut medicine rada u Deligradskoj?Ja sam  prvo pitala doktorku OP ona kaže ne da direktorica,ali sam dobila info.da mogu preko komisije,zovem Vladetinu,oni nemaju kažu ništa sa tim da zovem u Aleksandra Kostića,zovem tamo oni me ipite na PiO,tek oni nemaju veze ...pa ko ima?Odem ja sama na pregled platim ga,i doktorka traži da sa uputom dođem na ležanje.I šta sad?Pitala sam da platim  sve jer nemam druge opcije,kaže žao joj je da plaćam ako mogu dobiti uput.Pa eto..Nova tema..Novi Beograd vs Institut za medicinu rada u Deligradskoj.
Da pročitam iskustva verovatno ima neko.Da vidim šta mi je činiti.Hvala.Problem je velik zato i mislim da treba otvoriti temu.Hvala.Divni ste.

Hendi-društvo

Uput za Institut medicine rada
« poslato: Januar 25, 2020, 08:31:35 pre podne »

Van mreže Milkami

  • Novi član
  • *
  • Poruke: 10
Odg: Uput za Institut medicine rada
« Odgovor #1 poslato: Januar 26, 2020, 10:20:01 pre podne »
I još nešto,da li imamo neke pogodnosti sa ocenom 1 invalidske komisije NSZ u smislu mesta parkiranja,bus plus..struja,infostan..

 

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.