Autor Tema: rucne komande za auto  (Pročitano 1151 puta)

Van mreže trtmrt123

  • Novi član
  • *
  • Poruke: 18
rucne komande za auto
« poslato: Jun 16, 2019, 11:14:08 pre podne »
ele, dakle desna potkolenica, ne mogu vozim auto ni sa automatskim ... a dok ne sednem opet na motor treba mi prevoz,
daaakle moram si kupim drugi auto, jeBMW je prodat, sad mi treba drugi auto i rucne komande ... pitanje

GDE ugraditi

i uzeti automatik ili manuelac, leva noga je 100% funkcionalna, ali desnom ne mogu ni sa protezom gas/kocnicu ... mislim mogu, probao ali bi ozbiljna opasnost u saobracaju bio :)

 ::D

treba mi nesto najjetinije da budem mobilna po gradu ... dojadilo mi radim od kuce vec godinu dana pa planiram uskoro na posao da se vratim ... :) bolja klima, blizi mi serveri ... :)))

Hendi-društvo

rucne komande za auto
« poslato: Jun 16, 2019, 11:14:08 pre podne »

 

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.