Dg > Mix

mali savet - velika pomoć

(1/6) > >>

mvera:
Pored osnovne bolesti poberemo mi i još poneke tegobe, pa pomozite ako već možete. Meni se od skoro pojavljuju premene na dlanu od upotrebe hodalice. Okruglo je k'o zrno graška i boli na dodir. Ja nisam pokretna, a baš ne bih zvala lekara za svaku sitnicu. Ima li neko neki savet???

senna:
na žalost Vera, ne mogu ti pomoći, ne koristim šetalicu tako da nemam sličnih problema  :n1:

Roxi:
Vera, po tvom opisu ja bih rekla da je to zulj. Da li je meko ispupcenje ili tvrdo? Cim te jako boli na dodir verovatno je meko, kao da ima tecnosti u njemu.
Od kad ti se pojavila ta izraslina?

mvera:
Pojavilo se pre nekoliko dana, mekano je, definisano, okruglo, a kad zategnem dlan, onda kao da ima tamniji vrh.

Daša:
Imala sam,kao veće zrno riže,..., :m3: ako se osloniš,pri hodu, celom težinom na ručke hodalice i "hodaš rukama"
Sećam se zamenila sam plastične ručke sunđerastim,tada manje koristila i prošlo :'(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju