Dg > Suplementi

Vitamin D Protokol

(1/40) > >>

Asja:
http://www.youtube.com/watch?v=fMEm-6Jq2cg

Intervju Leonarda Rubinija s Dr. Cicerom Galli Coimbrom.

Dr. Coimbra je liječnik (specijalist neurolog, sa subspecijalizacijom interne medicine, doktor znanosti, docent na katedri za eksperimentalnu neurologiju medicinskog fakulteta Sveučilišta Sao Paulo u Brazilu) koji je nakon potvrđivanja imunomodulatornog djelovanja aktivne forme vitamina D (cholecalciferola) u eksperimentalnim uvjetima početkom ovog stoljeća počeo s primjenom visokih doza D vitamina kao tretman autoimunih oboljenja. Dosadašnji rezultati kod njegovih pacijenata su iznimno pozitivni (kod više tisuća pacijenata oboljelih od MS, u 95% slučajeva oboljenje je pod tretmanom u trajnoj remisiji).

Ovaj intervju radio je jedan od njegovih pacijenata - Leonardo Rubini iz Italije - i u njemu je obuhvaćen niz temeljnih znanstvenih podloga na kojima se zasniva tretman.

Asja:
http://www.youtube.com/watch?v=2ErtI5FZncM#t=352Brazilska TV emisija u kojoj pacijenti oboljeli od multiple skleroze (i jedan oboljeli od reumatoidnog artritisa) dijele svoja iskustva s tretmanom visokim dozama D vitamina u protokolu Dr. Coimbre.

Ena:
Znači i to da probam  :n14:

Nensy035:
Ja koristim vitamin D ali koje su to sad visoke doze????

tatijana:
recimo to je 20 kapi vigantol kapi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju