Autor Tema: udruzenje osoba sa invliditetom - Arandjelovac  (Pročitano 4188 puta)

Van mreže zoki

• Novi član
  • *
udruzenje osoba sa invliditetom - Arandjelovac
« poslato: Februar 22, 2008, 05:19:53 posle podne »
Postovana gospodo predsednik sam gore navedenog udruzenja.
Bolujem muskulaturne distrofijr misica i MOLIM sve koji znaju bilo koji lek ili neki melem koji bi mi pomogao u mojoj dugorocnoj borbi da se jave na:
ud.osi@nadlanu.com

Unaped zahvalan ZOKI.

Hendi-društvo

udruzenje osoba sa invliditetom - Arandjelovac
« poslato: Februar 22, 2008, 05:19:53 posle podne »

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Odg: udruzenje osoba sa invliditetom - Arandjelovac
« Odgovor #1 poslato: Februar 22, 2008, 05:36:11 posle podne »
Pozdrav i dobrodošli.

Van mreže zoki

• Novi član
  • *
« Odgovor #2 poslato: Mart 09, 2008, 07:37:46 posle podne »
cao narode, ima li nekog zivog na ovom internetu? Dosla sam kod druga, pa mi je dosadno...Pomozite mi da ubijem dosadu.... :-\ MAJA

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #3 poslato: Mart 09, 2008, 10:01:39 posle podne »
Došla kod druga i dosadno ti? ccccc Da pobrišem to što si napisala? ;) Za svaki slučaj, može da se shvati pogrešno. ;)
Preporučujem da se pogleda početna strana foruma. Ovo je ipak deo za udruženja.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.