Dg > Razvojna odstupanja, smetnje i poremećaji

Autistični spektar

(1/1)

majadjo:
Ne prati ga uvek i intelektualno oštećenje, te mislim da zahteva posebnu temu. Po novoj klasifikaciji bolesti nema podele na pervazivni poremećej, autizam i sl., sve je autistični spektar, pa hajde da mu damo mesta.
Ako sam se loše organizovala na forumu, i ako je tema već pokrenuta, molim, oprostite mi.
 

Sklerozica:
Nema takve teme. Sve je u redu.

majadjo:
Dakle, drage mame,
Imam devojčicu od skoro devet godina, drugi razred spec. škole, inteligencija očuvana, govori, ali komunicira u slaboj meri, idemo 3xnedeljno kod logopeda, 2xnedeljno na Floor time terapiju. Planiram da je upišem na neki sport (u grupi redovne dece). Kakva su vaša iskustva?

Navigacija

[0] Indeks poruka

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju