IT > Hardver

Baterija za laptop

<< < (3/3)

Sklerozica:
Ако га не помераш, имаш две опције. Или да извадиш батерију или да водиш рачуна о пуњењу, што значи, укључујеш га у пуњач само када се испразни. Не ваља да буде стално прикачен на пуњач а да батерија да стоји у њему.

senna:
ja sam bateriju izvadio i koristim laptop priključen na struju, naravno samo na jednom mestu, najbližem utičnici.
kalibracija je sklerozice odrađena dok je bio sasvim nov.

seve:
Iz mog licnog iskustva sve baterije pamte broj punjenja I dobro rade do tog resursa. Jednostavno ko ne pomera laptop I stoji mu na istom mestu najbolje je da ga usteka u struju I ne dira. Ko pomera laptop najbolje da do kraja isprazni pa do kraja napuni bateriju, ako to tako ne radite zato vam baterije pre ispune onaj broj punjenja.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju